Melyik küzdősport vagy harcművészet fejleszti a legjobban az állóképességet és a fizikális erőt?
a bvsc kempot én nem nagyon ajánlanám 2-3hónapig jártam oda és az eddigi edzéseim közül ez volt a legrosszabb az edző 1x jött le a három hónap alatt egészen eddig a segédedző vagy nemtudom ki tartotta az edzést(akire egészen addig azt hittem ő az edző)arra meg ki se térnék, hogy volt aki odajárt 1-2 éve és nekem kellett megmutatnom a 2 éves thaibox tudásommal, hogy kell rúgni.
egy próbát mondjuk megér ha az van a lakhelyedhez a legközelebb mert azóta lehet változott a helyzet de sok reményt nem fűznék hozzá.
@Neutronlovag: [link]
Továbbá nem értem, miért ne lehetne hinni a magyar kempo képzésben? Van nekünk egy IKF által elismert kempo válogatottunk, akik elég szép eredményeket érnek el nemzetközi versenyeken:
Szerintem az eredmények magukért beszélnek.
Előző válaszoló: a HHKA-ról (Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia) van tapasztalatod? Állítólag ott van a legtöbb kempo válogatott (igaz, a kempo szövetség elnöke a vezetőedző itt).
További kérdések mindenki felé: a Kék Farkas Jujitsu Clubról van valakinek valamilyen tapasztalata? Színvonalasak az edzések? Az edző jól oktat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!