Súlyzós edzés másképp? Segítség?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni lábra/fenékre (is) erősíteni súlyzós edzéssel, azonban egy komoly problémám van: Nem tolhatok/nyomhatok ki, gerinc ferdülés miatt, még pedig ahogy most az interneten kutakodtam sok kitolásos gyakorlatot találtam, de nem sok más milyet...
Kérlek linkkel, leírással bármivel ha tudtok ilyen gyakorlatokat akkor linkelnétek nekem, illetve ha ezeknek a mozgásoknak az átvariálását ismeritek pl. kitörést meg lehet-e oldani máshogy a rúd tömege ne a gerincemet terhelje.
Köszönöm
2014. febr. 3. 19:31
1/1 anonim válasza:
saját testsúllyal kellene megoldanod,úgy nincsen pluszban terhelve a gerincoszlop-
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4sP8..
ezt is olvasd át-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!