Hogyan/mivel motiválhatnám magam arra, hogy minden nap elvégezzek egyszerű tornagyakorlatokat otthon?
Motiváció: tudom, hogy fontos.
És egyszerű tornát képtelen lennék csinálni, mert nem tudnám bemagyarázni magamnak, hogy van értelme. Még a komoly erősítésre is csak kiegészítésként gondolok, már kérdés hogy azért azt élvezni is lehet (ahogy fáj).
De az igazi edzés szerintem Qigong, Taichi, amikor elkezded érezni hogyan működik a tested, mi rejlik benned. Ennél kevesebbet én nem tudnék (már) csinálni, mert egyszerűen üresnek érezném az edzést, tornát.
Talán valamit még kihagytam.. tehát motivál az, hogy TUDOM az edzés fontos, ez kicsit önszuggesztió.
+ motivál az edzőm, plusz motivál a gondolat (és az érzés) hogy amikor gyakorlok (edzem) akkor a lehető legkomolyabb dolgot végzem, ami mozgásból kitelik.
Tehát számomra ez a csúcs, és ez igen, motivál is, szórakoztat, elvégre a szabad időm egy meghatározó részében ezt végzem, hogy fejlődhessek benne. :D
Szia!
Péntek Enikőnek nagyon jó videói vannak. Én feliratkoztam és havonta jön az edzésterv. Külön van választva kezdők és haladók részére. Engem ő motivál leginkább.
Gondolj arra, hogy
- a sportolással megőrizheted az egészségedet, kell a rendszeres mozgás például ahhoz, hogy rendben legyen a vérkeringésed
- zsírt égetsz, fogyhatsz
- izmosodsz
- formás leszel
- szebb és feszesebb lesz a bőröd
- erősödsz, mindenfajta tevékenységet egyszerűbben végzel majd
stb.
Az is jó ötlet, ha naplót vezetsz, ahova leírod a sikereidet. Melyik nap mit sportoltál és mennyit, utána pedig jutalmazd meg magad valamivel, amit nagyon szeretsz.
És hajrá! :)
na, le lehet pontozni, de én nyáron, mikor nekikezdtem a hegyi-kerékpározásnak, hegynek felfelé, mikor nagyon nehéz volt tekerni, azzal motiváltam magam, h arra gondoltam, milyen jó lesz szexelni olyan testtel :) Vhogy bejött, mert segített, és azóta is rendszeresen tornázom (hasonló motivációval), sportolok
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!