Akinek nyaki gerincsérve van, annak milyen tornagyakorlatokat lehet otthon elvégezni, hogy visszahúzódjon a sérv, vagy javuljon?
Figyelt kérdés
A reumára 2 hónap múlvára kaptam időpontot,de a házi orvos felmérése alapján azt mondta hogy a tüneteim egyértelműen nyaki gerincsérve utalnak.Fájdalmaim vannak,meg zsibbadok és az a 2 hónap még messze van.Mit tehetek addig hogy csökkenjen a fájdalom?2012. máj. 23. 12:13
1/4 anonim válasza:
A sérv az valaminek a mellékterméke,nem az a fő probléma.Meg kell keresni,hogy mi okozta.
A bátyámnak volt ,elég sokba került de segitettek rajta pedig a műtét napja is ki volt már tűzve.
2/4 anonim válasza:
szia!
végzett manuálterapeuta tud segíteni és akkor nagy eséllyel nem kell műteni
de miért a reumára küldtek? istenem... :(
3/4 A kérdező kommentje:
Miért hova kellett volna küldeniük?A reumán ezen nem tudnak segíteni?Szülés óta vannak ezek a problémáim,biztos amikor a szülésznő előrenyomta a fejemet akkor lett a baj,mert éreztem rögtön a nyakamba a fájdalmat.
2012. máj. 26. 22:30
4/4 anonim válasza:
Nekem is szülés után lett ilyen gondom. Végül mi lett Veled, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!