Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehetek...

Mennyi idő alatt lehetek ilyenből ilyen alkatú? 20L

Figyelt kérdés

Ma kezdtem: minden páros napon 2 óra konditerem, minden páratlan napon 2 óra úszás. Emellett fehérjedús, szénhidrátszegény táplálkozás. (napi kb 1200 kcal) Kb mennyi idő kellhet egy ilyen változáshoz?

Ilyen alakom van most: [link]

Ilyet szeretnék:

[link]

2014. jan. 19. 20:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ja nem nem nem nem, félre ne érts, nem azt mondtam, csak poénkodtam, mert mások is mondták, hogy azért elég merész kirakni Palvin Barbarát, azzal, hogy ilyen alakom van, persze attól még egyáltalán nem hihetetlen:) Leginkább férfitársaimat akartam szórakoztatni eme esti órában azzal a linkkel, vonatkoztass el tőle :D

Szálkásíts, ha akarsz, ne feledkezz meg a jó zsírokról és a rostokról. Viszont a kondi (és kicsit az úszás is) már túl sok. Először is, a kondit nem időben mérjük, hanem gyakorlatokban, hogy miket csináltál, és mennyit. Másodszor egy konditermi edzést kb. egy óra alatt szokás befejezni, főleg, ha te minden másnap ráérsz, mert akkor semmi ok rá, hogy két óráig bent legyél, nem kell összevonnod egy edzést a másikkal, vagy ilyesmi. Amatőr szinten heti 3-4 egyórás konditermi edzés elég. Meg minden napi edzés...ebben benne van a túledzés veszélye. Kell szerintem hobbis szinten heti 1-2 pihenőnap.

És továbbra is, az első képen levő csajon több a hús, mint a másodikon levőn, és szerintem vonzóbb is, persze a másodikra sem mondom, hogy nem az, csak hát nekem a tigh-gap-es, bordás-csípőcsontos alkat már nem jön be annyira, de kinek mi.

2014. jan. 19. 23:33
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi Drake :) Mégiscsak megérte kiírni ezt a kérdést, megfogadom a tanácsokat. sziasztok! :)
2014. jan. 19. 23:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha nagyon komolyan érdekel a téma, alapozz rá a builder cikkeinek olvasgatásával, vagy a Sárga Kapszula című könyvvel. Az jó lesz, hogy elindítson ebben a sportban.
2014. jan. 20. 00:11
 24/24 anonim ***** válasza:
A 2. képen az látszik, hogy a csaj koplal. A bordái és a csontjai látszanak. Az én hasam is kb. így nézett ki, amikor 45 kg. voltam. Lehet, hogy edz, ahogy írtad, de tuti, hogy alig eszik. A kérdésedre vonatkozóan eddz úgy, ahogy elkezdted és figyeld az eredményt. Itt nem lehet senkinek személyre szabott tanácsot adni, magadnak kell kitapasztalnod, hogy mennyi edzéstől hogyan változik az alakod.
2014. jan. 20. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!