Mennyi idő alatt lehetek ilyenből ilyen alkatú? 20L
Ma kezdtem: minden páros napon 2 óra konditerem, minden páratlan napon 2 óra úszás. Emellett fehérjedús, szénhidrátszegény táplálkozás. (napi kb 1200 kcal) Kb mennyi idő kellhet egy ilyen változáshoz?
Ilyen alakom van most: [link]
Ilyet szeretnék:
Rengeteget boxol, úszik, fut--ezek pont nem izomépítő edzések. Ha Barbara egy héten legalább egyszer hozzáfog, és guggol, kitörésezik egy keveset, máris izmosabb lesz. Nem mellesleg te figyelemmel követheted a sztáredzésterveket, az étrend kicsit fontosabb. Attól jobban függ, hogy hogy fogsz kinézni. És nem mellesleg az egyéni genetika is mérvadó.
A vékonyabb csaj csak aerob edzést végez akkor, úgy látszik, mellé gondolom nem túlságosan bőséges étrend és ennyi, az szokott ilyesmi formát hozni.
Persze, fontos az étkezés, ahogy ezt a kérdésben le is írtam. Sok fehérje, sok edzés. Mindenképp szeretnék tónusos, feszes lenni. Amúgy ha megnézed, itt is látszik Barbin, hogy nincs se hasizma, se bicepsze. Persze nyilván nem kövér, de egyáltalán nem sportos.
Azért majd bekarikázhatnád, hol van a másodikon tónus. Meg akár az elsőn is, ha már így belejöttél.
Amúgy ha figyelemmel követed a kiszemelt csajt, akkor azt is tudod mit csinál. Már el is kezdted. Szóval tulajdonképpen mi a kérdés? Hogy mennyi idő? Egyszer csak. Nem?
Nem, igazából ilyen, csak szerénykedni akart: [link]
Amúgy azon a képen, amit másodjára linkeltél, valóban fedettebb, és nem is igazán izmos Barbara, de két elég különböző képet én is tudnék linkelni elég sok személyről, főleg modellekről, akik nemcsak hirtelen képesek magukat átformálni, ha kell de ott a jóöreg PS is, ami azért sokat dob.
Köszi :)
A jógás képet amúgy nem értem, miért ne lehetnék akár olyan alakú???? Ezt sosem értettem, volt már korábban is sporttal kapcsolatos kérdésem és egyből jöttek a kommentek, amiben egyértelműen tudtomra adták, hogy nyilván szar az alakom. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!