Erre milyen edzéseket javasoltok?
Figyelt kérdés
16éves vagyok, amerikai focizom, nem rég kezdtem. Alapvetően van erőnlétem, jól futok, hasam, lábam viszonylag erős. A probléma az, hogy vállam, karom nemigazán van, úgy nézek ki a felszerelésben mint valami nyomorék:D Meg amúgyis, a karommal rég nem vagyok kibékülve. Szóval lényeg a lényeg, izmosodni akarok, amúgyis jön a fürdőruhás időszak:D Adott két db 13-14 kilós kézisúlyzó, meg 4 db 10 kilós tárcsa, amikbe ha "belefűzök" egy derékszíjat, tök jó lehet. 184 centi és 65 kg vagyok, milyen edzéseket ajánlotok, hogy kicsit "vastagabb" legyek? Direkt nem írtam konkrét izomcsoportot, de leginkább bicepsz (inkább felkar) és váll az, ahol izmosodni szeretnék. Bocs ha kicsit összevissza voltam.2014. jan. 17. 20:22
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami. Anyagi helyzetemből kifolyólag tömegnövelők, dobozos fehérjék, stb, nem jöhetnek szóba.
2014. jan. 17. 20:24
2/2 anonim válasza:
184 centihez kevés az a 65 kiló.
A legjobb az lenne ha konditerembe elmennél párszor és kérnél egy edzéstervet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!