Nyárra akarok valami ˝külsőt˝ hogy jól nézzek ki, hasra, mellre, karra. Mit/Milyen edzéseket javasoltok?
van otthon két kis kézi súlyzóm (3kg), meg egy Power Twisterem.
Egy kicsit kockás a hasam de még sok rajta a felesleg, meg karra erősödni akarok, MEg mellre mert azon van egy kis felesleg. Kondiba nincs lehetőségem menni messze is van (20 km a legközelebbi), drága is ( 4000Ft/hó).
egyébként
168 cm, 61 kg, F/16 vagyok. Pár adat
Szia! Hát a a két súlyzóval nem fogsz sokat elérni, max. ha összetudod rakni a kettőt, úgy esetleg. Ezt nem értem "kicsit kockás a hasam de még sok rajta a felesleg" ha van rajta felesleg, akkor nem lehet kockás, leg. is nem látszik a kocka elvileg. Hát hasra felüléseket ajánlom, mással nem is lehet igazán. Nézd meg, hogy mennyit bírsz, aztán 2-3 naponta növeld meg 10 el...vagy ahogy érzed...
4000Ft/hó nem drága, nálunk 750 Ft/ nap és 45000/hó
Fekvőzz, felülések, ha össze tudod rakni akk 6kg súlyzó naponta 60 mind2 kézre. Fuss, vagy bringázz. Ja és egyél 3-4 óránként és 7 után ne egyél, vagy ha később fekszel le akk 8
Ezt tudom javasolni:D Sok sikert!
későn érő típus vagyok
arról lehet szó hogy pár év múlva spontán (edzés nélkül) ahogy növök férfiasodok erősödök is?
aztarohadt ugyan ezek az én paramétereim is
16/f 168 cm és 61 kg
és igen nem a legmagasabbak vagyunk korunkhoz képest de még be tudjuk hozni
amúgy sztem járj birkózásra+ egyél sokat mert ha növünk akkor erősödik az izomzatun kis(pl széles vállak) csak kell a tápanyag
:D
utolsó: csak az a baj hogy akkor megy hasra is :S ha sokat eszek.
Egyébbként majdnem minden 2. héten eszek rizibizit (amit anyám csinált és az kibírja 3 napig is) plus sok tejet iszom főleg pehelyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!