Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyárra akarok valami ˝külsőt˝...

Nyárra akarok valami ˝külsőt˝ hogy jól nézzek ki, hasra, mellre, karra. Mit/Milyen edzéseket javasoltok?

Figyelt kérdés

van otthon két kis kézi súlyzóm (3kg), meg egy Power Twisterem.

Egy kicsit kockás a hasam de még sok rajta a felesleg, meg karra erősödni akarok, MEg mellre mert azon van egy kis felesleg. Kondiba nincs lehetőségem menni messze is van (20 km a legközelebbi), drága is ( 4000Ft/hó).

2011. dec. 12. 20:21
 1/9 A kérdező kommentje:

egyébként

168 cm, 61 kg, F/16 vagyok. Pár adat

2011. dec. 12. 20:22
 2/9 anonim válasza:

Szia! Hát a a két súlyzóval nem fogsz sokat elérni, max. ha összetudod rakni a kettőt, úgy esetleg. Ezt nem értem "kicsit kockás a hasam de még sok rajta a felesleg" ha van rajta felesleg, akkor nem lehet kockás, leg. is nem látszik a kocka elvileg. Hát hasra felüléseket ajánlom, mással nem is lehet igazán. Nézd meg, hogy mennyit bírsz, aztán 2-3 naponta növeld meg 10 el...vagy ahogy érzed...

4000Ft/hó nem drága, nálunk 750 Ft/ nap és 45000/hó

Fekvőzz, felülések, ha össze tudod rakni akk 6kg súlyzó naponta 60 mind2 kézre. Fuss, vagy bringázz. Ja és egyél 3-4 óránként és 7 után ne egyél, vagy ha később fekszel le akk 8

Ezt tudom javasolni:D Sok sikert!

2011. dec. 12. 20:39
 3/9 anonim válasza:
Korodhoz képest elég kicsi vagy, én ennyi idős koromban (4 évvel ezelőtt) 187cm 80 kg és nem volt rajtam felesleg, pedig akkor még nem is tornáztam
2011. dec. 12. 21:40
 4/9 A kérdező kommentje:

későn érő típus vagyok

arról lehet szó hogy pár év múlva spontán (edzés nélkül) ahogy növök férfiasodok erősödök is?

2011. dec. 12. 21:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezekkel a súlyokkal még normális étrend mellett sem lehetne elérni semmit.
2011. dec. 12. 22:15
 6/9 lee12 ***** válasza:

aztarohadt ugyan ezek az én paramétereim is

16/f 168 cm és 61 kg

és igen nem a legmagasabbak vagyunk korunkhoz képest de még be tudjuk hozni

amúgy sztem járj birkózásra+ egyél sokat mert ha növünk akkor erősödik az izomzatun kis(pl széles vállak) csak kell a tápanyag

2011. dec. 14. 20:34
 7/9 A kérdező kommentje:

:D

utolsó: csak az a baj hogy akkor megy hasra is :S ha sokat eszek.

Egyébbként majdnem minden 2. héten eszek rizibizit (amit anyám csinált és az kibírja 3 napig is) plus sok tejet iszom főleg pehelyel

2011. dec. 14. 21:40
 8/9 anonim válasza:
utolso attol, hogy sokat eszel emg nem fogsz "noni", em fogsz vallasodni stb. ge ybizopnyos szintet lht h elersz de olyan leszel int egy atlagos...azzal h eszel nem tudod magad "kiedzeni" .... kerdezo... neked is csak azt tudom mondani, hogy hiaba esezl, iszol tejet...ha nem teszel erte valamit nincs semmi ertelme ...es emg el is hizhatsz... amugy en vagyok az 1. valaszolo... sztem sporolj, vegyel törött rudat, aztán lassacskőán vegyel ra sőlyokat (azt te fogod erezni mikor kell) ne sokkal kezdj, csinalj fekvotamszokat, feluleseket....figyelj oda mit eszel..mast nem tudok ajanlani....legjobb lenne a konditerem...sok sikert :D
2011. dec. 17. 10:51
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. dec. 17. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!