Kézi súlyzóval milyen edzéseket lehet végezni (ezeken kívül)? Hány kg lenne az ideális a gyakorlatokhoz számomra?
Egykezes kézi súlyzóm van két darab, 13kg/db.
Először sokalltam őket, h nehéz lesz, mert 72 kg vagyok a 190 cm-hez és átlagosan 35-ös mindkét karom (a bal kicsivel erősebb, az 36 is megvan, de a jobb csak 33-34). Csinálok vele pár gyakorlatot és bedurran az összes izmom. :D
Apával csináltattam kisebb tárcsákat is, azokat rátéve + alátét + szorítóanyával együtt 7 kg így kézi súlyzónként. Tegnap azzal edzettem, de az meg játszi könnyedség volt az előzőhöz képest. Már mint ha ugyanazt a gyakorlatot csináltam, mégpedig, h álló helyzetben a karjaim felváltva behajlítom bicepszre (így a combom mellől a felkaromhoz kerül a súly). Viszont a 7 kg-sal tudtam tárogatni is, vagyis álló helyzetben a nyújtott karjaimat a testem mellől oldalirányba, vállmagasságba felhúzni.
az oldalon találsz gyakorlatokat is amik közül válogathatsz hogy mit tudsz megcsinálni velük és mit nem,plusz találsz étrendet is és ezt is olvasd el.
jó olvasást: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!