Hogyan legyek jobb?
Figyelt kérdés
Béna vagyok tesiből, a legegyszerűbb dolgokat néha nem tudom megcsinálni, és hiába állok hozzá úgy, hogy sikerülni fog még sem sikerül. :/ Van amit meg tudok csinálni, de amilyen szerencsés vagyok, mindig azt kérik tőlem számon, ami nem megy.. ráadásul most is lesz egy számon kérés, és több osztály lesz együtt (mert ugye mindennap van ntesi midnekinek, és igy lehet beosztani) és a gyakorlás sem ment, és már akkor is néztek, miközben bénáztam. Már nagyon félek, hogy mi lesz, mit tegyek? Lehetnék valahogyan jobb? Nem tudok kötelet mászni, falra labdát dobni és normálisan és gyorsan elkapni, és visszadobálni; nem tudok magasugrani sem, szekrényugrást sem csinálni.. és pont ezeket nem tudom otthon gyakroloni, csak a suliban..ahol ugye néznek :(2014. jan. 12. 20:40
1/2 anonim válasza:
szerintem alapvetően gyenge vagy...otthon tudsz erősíteni, pl töltsd le a fegyencedzés című könyvet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 12. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!