Menyi idő alatt fejlődik ki a hasizmom kockásra?
Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 21:55
1/8 anonim válasza:
:D ez elég sok mindentől függ , úgyhogy fogalmam sincs :D
1. Mennyit edzel rá naponta?:D
2. Normálisan eszel -e naponta?:D
3. Mennyi idős vagy-e ?
Meg még egy csomó dologtól , úgyhogy nem tudom
2/8 anonim válasza:
Magától soha :-)
Zsírégetéssel és sok hasizomgyakorlattal (hasprés, felülés stb) legalább fél-egy év.
3/8 anonim válasza:
A hasizom magától is kockás mert úgy tapad, a kérdés az, hogy ez látszik e a bőrödön keresztül, vagy csak boncolásnál.
Ahhoz, hogy látszódjon egyrést vékony kell, hogy legyen a bőr felette, ha lehet zsírréteg nélkül, másrészt minél nagyobb izomköteg van ott, annál jobban látszik.
Hogy ez kinek meddig tart az a kiinduló álapottól sé a szorgalmadtól függ.
5/8 anonim válasza:
utolsónak üzenem 300- 350 hasprés után 5 napig égett a hasfalam szal nem 5 nap 5 hét esetleg , és azalatt az "izmokat sokkolni kell majd táplálni"by jay custer
6/8 anonim válasza:
mert teljesen komolyan írtam 5 napot ám.. agymunka
7/8 anonim válasza:
nekem semmi zsírrétegem sincs...látszik néhány kocka, + megvan a vonala...de nem olyan kockás mint amire mindenki vágyik...és hiába hasazon már lassan 1 hónapja (bevallom nem minden nap,de szeretném már látni az eredményt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!