Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 eves lany vagyok, kb 48 kg...

16 eves lany vagyok, kb 48 kg 161 cm, eleg vekonynak erzem magam. Kondizni szeretnek, fokent labra es popsira. Tobbi lent?

Figyelt kérdés
Tanacsra vettem egy 100÷ whey protein nevu port, hogx azert hizzak is es legyen mit alakitani. Holnap kezdem, de egy edzes tervhez szeretnek segitseget kerni es meg abban is jo lenne ha segitenetek, hogy hogyan szedjem a port, koszonom szepen! Ertelmes valaszokat varok.
2014. jan. 6. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Étrended van? Ugye mindenre akarsz edzeni, attól függetlenül, hogy kiemelted a lábad?

Egyébként meg egy kis tájékozódás nem árt ebben a témában, google-->alapismeretek, builderes cikk, és/vagy Sárga Kapszula című könyv elolvasása (letölthető).

2014. jan. 6. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, de fokent labra es popsira. Nem szeretnek tul izmos lenni csak formas.
2014. jan. 6. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Túl izmos nincsen nőként naturálban. A szép formás a maximum, amit ki tudsz hozni, a többihez koksz kell, és jóval több odafigyelés. Mondom, olvasd el a könyvet! Addig ne kezdj neki, a fehérjét se bontsd fel. Kezdő edzéstervet keress a builderen.
2014. jan. 6. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!