Zsírt szeretnék leadni futással?! (lent)
13 éves vagyok, 169cm és 64kg.6és fél évet fociztam/focizok.Fél évet kihagytam egy sérülés miatt.Kicsit felszedtem és most kb 2 hónapja kezdtem el újra a focit, és már fogytam 5kg-t de az ünnepek alatt sajnos majdnem vissza is híztam az egészet.Most hogy újra kezdődnek az edzések arra gondoltam hogy nem csak edzésen futnék hanem szabadidőmben is.Mikor fussak és mennyit?És a kocogás vagy a sprint a jobb zsírégetésre?Szerintem a kevés sprint jobban égeti a zsírt nálam mint a kocogás.De szerintetek is?Nem vagyok annyira otthon ebben a témában.Tudtok nekem segíteni?Meg ha minden jól megy akkor péntekenként el tudnék járni valami edzőterem szerűségbe is haverokkal.Jah és igen a kockák miatt szeretnék fogyni. :D A felső két pár az úgyahogy látszik, de az alsók nem :(
Amúgy a koromhoz képest a testfelépítésem jó.Suliban a nálam egy évvel idősebb boxolók sem erősebbek nálam.Csak hát van rajtam valamennyi felesleg :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!