Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 170 cm vagyok és csak 52...

170 cm vagyok és csak 52 kilo, de én nagyon vékonynak érzem magam, és szeretnék hízni. HOgyan tudnék felszedni pár kilót?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nagyon jo az anyagcserém, azt mondják hogy lehet ezért nem tudok hízni. VAn valakinek valami tippje, vagy tapasztalata, hogy mit menyit és mikor egyek, hogy feltudjak szedni egy két kilot?
2009. szept. 10. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy jó az anyagcseréd, 52 kiló pedig szerintem nagyjából jó. én 175 centi vagyok és kb 60 kiló. ülve picit hasas vagyok, de ha állok, akkor tök vékony. (nekem is jó az anyagcserém) szerintem jó az úgy :D ja meg hány éves vagy? és fiu vagy lány? én 15/f
2009. szept. 10. 18:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 18 éves. Te hatvan kilo vagy és sztem pont azlenne nekem isjo. Amugy segítséget szeretnék kérni, és leeht hogy más azt mondja, hogy de jo lenne ilyen alak, de én szeretnék 5 kilot még
2009. szept. 11. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, szerintem örülj neki hogy legalább nem fogyni kéne :D előző voltam
2009. szept. 11. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!