Az hiba ha minden nap Hasazok?
Figyelt kérdés
Ha mindennap amikor eddzek érzem h feszül a hasam és erősödik.
Akkor se jó? mert mindenki azt mondja hogy kell egy nap szünet.
2009. nov. 28. 21:52
1/7 anonim válasza:
Egy szünet általában kell , bár a has nagyon gyorsan regenerálódik , szóval baj nem lehet belőle .
2/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem tesz jót. Az ellentétes izmokat is ugyan úgy kell edzeni, különben egy idő után iszonyatosan fog fájni a hátad.
Másrészt szünet kell. Ha nem vagy profi sportoló, elég hetente kétszer-háromszor edzened. Ha túl sokat terheled, nem lesz túl nagy eredménye.
3/7 anonim válasza:
Nekem a tesi tanárom azt mondta hasazni lehet minden nap, azt nem tudom túlterhelni.
4/7 anonim válasza:
nekem az edzőm mondja hogy a hasizmot lehet terhelni. minden nap akár.
5/7 anonim válasza:
Én is azt mondom mint ez előttem szólok... lehet hasazni minden nap, kérdés hogy mennyit edzel rá egy nap?!
Ha nagyon sokat az tényleg nem a legjobb, de ha minden nap egy kicsit attól nem lesz semmi gondod, max lassabban fejlődik a hasizmod. Én heti 3-4× javaslom!
6/7 A kérdező kommentje:
Naponta 15-20 percet edzek
2009. nov. 29. 19:37
7/7 anonim válasza:
A hasizom az egyetlen olyan izomcsoport, amit minden nap lehet terheni, a villámgyors regenerálódása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!