Így jó lesz a kreatin kúrám? Mi a hiba benne?
Figyelt kérdés
100% monohydrate biotecheset vettem.40 napra és ma kezdtem el.1 hétig feltöltésnél reggel éhgyomorra megiszom (persze szőlőcukorral) majd rá 15 perccel zabpehely fehérje shakkel.Suli után járok edzeni szóval edzés után megiszom rögtön a fehérje+szőlőcukor shaket.Edzés után fél óra vagy 1 órával nemtudom ebbe segítsetek de általába a 2 között szogtam 2.at meginni de simán van 1 óra.Rá 15 percel megint kaja majd kaja után 2 órával megint iszok 1et rá 15 perccel kaja és este ugyan ez de akkor van hogy nem eszek utána már semmit.Pihenőnapokon ugyan így mint amit utoljára írtam 2óránként 15 perccel kaja előtt.5 g-hoz 20-30 g szőlőcukor elég?15 perc elég hogy felszívodjon és mehet kaja? Majd szintentartásnál pedig reggel este fogom csak, edzésnapkon meg reggel és edzéss után csak.2011. márc. 22. 17:49
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbáld úgy rakni most is,hogy reggel, edzés előtt,edzés után a fehérjeCH turmixba és lefekvés előtt.
2/4 A kérdező kommentje:
Edzés előtt fontos? egyébként a vitaminokat hogy szedjem valaki elmondaná? 1 mixelt vitamin amibe minden van főleg C és 1 kalcium tabletta ezeket kaja előtt,után?mennyivel?hányszor?
2011. márc. 22. 18:15
3/4 anonim válasza:
Amiatt mondtam,hogy ne legyenek olyan távol egymástól,de jó lesz így is.A vitaminokat evés közben kéne bevenni,lehetőleg délelőtt.Ajánlom,hogy szerezz be egy Multi Pro-t
4/4 A kérdező kommentje:
Reggeli creatin után 15 percel kaja előtt jólesza vitamin? meg este is 1 szem kaja elött? am köszi a válaszokat
2011. márc. 22. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!