Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 80 kg vagyok és 160 cm. Ez...

80 kg vagyok és 160 cm. Ez így nagyon dagadt szerintetek?

Figyelt kérdés

2013. dec. 30. 19:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Igen, nevess sokat es maris minden megoldodott! :D :D :D
2013. dec. 30. 20:20
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
ja, aki sokat nevet az már nem is dagadt, csak molettke és a probléma megoldva.:)
2013. dec. 30. 20:21
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Vegem van! :D
2013. dec. 30. 20:24
 34/41 Osynho ***** válasza:

"A Google a barátom?? Én úgy tudtam, hogy egy keresőoldal... "

Egyre viccesebb az előadás. Egyébként ő egy troll. És nem is kövér. Csak balhézni jött, de rosszul csinálja, mert átlátszó..

2013. dec. 30. 20:29
 35/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk fura lenne egy anorexiás troll, az hogy nézne már ki? :)
2013. dec. 30. 20:30
 36/41 Osynho ***** válasza:
Jól! Ugyanis pont szidja az anorexiásakat és ez lenne benne a csavar! Zseniális. Bár ezt a szintet nem nézem ki belőle.
2013. dec. 30. 20:33
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

LOL, dejó ez a kérdés. Megkérdezi, kövér-e, megadja az adatait, meg mondja, hogy lötyög. Erre jön a szimpla válasz: "igen". Erre ő: "lehettetek volna kedvesebbek is" b+ XD Mégis mit mondjon? :D Igazat mondott, nem tett hozzá semmi sértőt.

Aztán jön egy csaj, aki adatai alapján vékony, az meg rohadjon meg, kapja be, ássa el magát, anorexiás hülye, amiért ő talán tesz az alkatáért, az egészségéért, de mindenesetre csinos, de azért még az ő qrv a anyját. Ez kész :D

[link]

[link]

[link]

Nézd az anorexiásakat :D Tudod egyáltalán mi az? Az egy súlyos pszichoszomatikus betegség, aminek sokkalta súlyosabb külső az eredménye, és nem azon lányoknak az összefoglaló neve, akik tesznek az alakjukért, és ha azt látják, hogy kicsit kezdenek kiesni a formából, akkor, mivel adnak magukra, sportolnak egy kicsit, odafigyelnek az étrendjükre, hogy ne formátlanodjanak el, szerintem ez dicséretes, nem még hogy le kéne őket ezért nézni... Sokkal dicséretesebb, mint amikor valaki a több irányból összeszedett sérelmeivel feljön gyakorira, kiír egy kérdést, csak hogy vitázhasson, és kiélhesse magát.

Na mindegy, ventiláld ki magadat kisanyám, én meg örülök, hogy ráírtam erre a kérdésre, várom a további kommenteket, mert nagyon szórakoztatóra sikeredett ezidáig :D

Viszont, mivel nagyon sikerült ezt a kategóriát mostanság nem kevés tudjukkinek meglelnie, azért, csak hogy tudd, tisztában vagyok a lehetőségével, hogy csak marhulsz, kérdező. Hogy ne tűnjek teljesen etethetőnek.. :P

2013. dec. 30. 20:35
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha izmos vagy, akkor nem. Ha nem izom, akkor igen.
2013. dec. 30. 20:36
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez kajak jó.:D

Idejön megkérdezni hogy dagadt-e.

IGEN VAN RAJTAD NÉMI FELESLEG.

Gondolom látod magadon. Azt kellett volna megkérdezni hogy milyen módszerrel tudnál lefogyni. És egy teljesen jó súlyban lévő csajt meg beoltasz mert (valószínüleg) jobban néz ki mint te.

2013. dec. 30. 21:09
 40/41 anonim ***** válasza:
igen. kb 50 kg-nak kéne lenned és az nem anorexia hanem a normális testsúly
2014. jan. 1. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!