11/41 anonim válasza:
Anorexiás, mert nincs rajta 20-25kg felesleg? Kedveskedésért ne ide járj, hanem a fogyi rovatba a sok okos mellé akik ugrálnak a -10 és a +10kg közt évente.
12/41 anonim válasza:
XD sportolok, szal izmos is vagyok, de boknak vettem!Eszerint annyira sz*r megsem lehetek ;)
13/41 anonim válasza:
attol függ milyen a testfelepitesed,a formad.en lattam mar ilyen meretekkel szep nöt,de amugy is nekem a teltebb csajok jönnek be.
14/41 anonim válasza:
Kérdező, te voltál kívácsi arra, hogy dagadt vagy e. Az vagy. De ezen nem hisztizni kell és besértődni, hanem tudomásul venni a tényeket és ha nem tetszik, akkor változtatni rajta. Szálkásító diéta és aerob edzés és le lehet fogyni. Ez nem nagy dolog.
15/41 A kérdező kommentje:
Jól van nem kértem hogy kedveskedjetek. De azért nem kell az anorexeknek idejárni. Gondolom nulla mell nulla segg... Ez kell a mai férfiaknak. Szánalmas. Pff.
2013. dec. 30. 19:44
16/41 Osynho válasza:
Nincs igazatok, az anorexiások teszik tönkre a világot! Jaaj, az egyik épp adót emel! A másik meg globális felmelegedést csinál! Jaaaaajj!!! XD
17/41 Osynho válasza:
Kérdező: nem bántásból, de neked elsősorban nem fogynod kellene, hanem pszichiáterhez fordulni. :/
18/41 A kérdező kommentje:
nem így értettem. ezt jól tudod, nem kell szívózni. csak ezért akar minden lány egyre vékonyabb lenni, mert ezt látja a médiában és már az utcán is.
2013. dec. 30. 19:46
19/41 anonim válasza:
Hat ismet tevedtel szivem, szomoru h ennyire nem vagy tisztaban a testtomeg indexel! :)))
20/41 anonim válasza:
nem, nem kell vékonynak lenni, de kövérnek sem muszáj. Tudod van a kettő között is állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!