Tényleg igaz hogy 100 kg fölött "nem illik" futni?
Adatok: 32/N Súly: 110kg Magasság: 170cm
Elcseszett fogamzásgátlót kaptam tinédzserként, ebből jött a pajzsmirigy alulműködés és felugrott negyven kiló. fél éve tiszta a laborom, tizenötöt már ledolgoztam, de még mindig 110 vagyok. Jógáztam, zumbáztam, bringáztam, de a legtöbbet nem csinálhatom a porckorong sérv miatt.
A kötekedő barmoknak üzenem, nem, nem zabálok, 700 kalóriás diétán élek, köszi.:)
Szóval: Megpróbálhatom a futást? Milyen sportot ajánlotok?
Próbálkozhatsz igazából mindenféle saját testsúlyos edzéssel. (Természetesen olyat, amit bírsz rendesen az ízületek miatt.) A futást (ahogy előttem írta valaki), fokozatos terheléssel elkezdheted, de eleinte nagyon keveset. Sőt, inkább csak sétálgass. Félórát-órát, majd néhány órát, hogy szokja a tested a terhelést. Aztán szép lassan elkezdhetsz kocogni. 5 perc séta, majd fél perc kocogás. Szóval ne legyél agresszív, légy türelmes. Ja! tartsd a diétát.
Sok sikert kívánok és mielőbbi "gyógyulást"! :)
Köszi a normális és rendes válaszokat.
Valamit kifelejtettem. Az edzettségi szintem elég jó, nem csak úgy cajgáztam, mi hegyi túrákra járunk a férjemmel. Bakony,Bükk,Mátra,Velencei hegység...Balaton kör egy nap, Velencei tókör pár óra alatt, ilyenek. Szóval az izmaim köszönik jól vannak.
Ennek fényében is ezeket ajánljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!