Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy verekedjek egy kétszer...

Hogy verekedjek egy kétszer akkora ember ellen?

Figyelt kérdés

Magasabb, nagy hassal, egyszóval egy nagyra nőtt hájas.. Ezzel nincs baj, csak lehet pont vele kell majd verekednem.

Mindenkinek beszól, nagy a szája, köpdösi(!) az embereket, de én ezt nem szeretném hagyni. Nem akarok semmi komolyabb sérülést neki, de hogy verjem meg?

2013. dec. 27. 17:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
"Rúgd tökön és kész." ez nagyon jó lehet önvédelemre de ha a becsületed próbálod megvédeni akkor eléggé nagy csicskaság
2013. dec. 27. 18:02
 12/22 aikiboxer ***** válasza:
#8 "csapd gégén" -- bírom az ilyen okos tanácsokat... A technikai nehézsegen átlendülve (mondjuk sikerülne) belegondoltál már ennek a következményeibe? Miért nem egyből szemkiszúrást javasolsz? Az is hatásos technika a suliban. (LOL)
2013. dec. 27. 18:30
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Boxra ne, mert a box az akkor jó, ha nálad kisebb és gyengébb az ellenfél! A wing tsun-t nézd meg! Bár azt mire használhatod! Jó, egy tanács, meglök, elkapod a kezét odahúzod magad, közben meglepődik és amíg pislog, hogy mi van! Addig orrhegyen vágod és a másik kezeddel, gyorsan de gyengéden nyakon vered, utána hasbarúgod! Majd futsz a tanáriba, hogy kanalazzák össze!
2013. dec. 29. 12:54
 14/22 anonim ***** válasza:
És mi van ha nem lepődik meg?
2013. dec. 29. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
minek írogatsz a boxról ha fingod sincs róla?
2013. dec. 29. 14:50
 16/22 anonim válasza:
0%
törd el az orrát , tenyérrel vágd állon vagy ott a here , de szerintem járj Wing Tsun edzésekre
2014. jan. 10. 16:02
 17/22 anonim válasza:

Térdrúgás. Az iskolai terroristákkal szemben ha fellépsz, akkor ne félj, mindenki azt fogja mondani, hogy rád támadt. :D

egy alapos térdrúgás és vége mint a botnak

2014. jan. 23. 17:58
 18/22 anonim ***** válasza:
szóval csapassa ki magát mert súlyos sérülést okozott valakinek? remek tanács..
2014. jan. 23. 19:36
 19/22 anonim válasza:
Tesám ugyanígy volt. Mikor megelégelte, fogta, tenyérrel tüdőnb szta, azt meg nem kapott utána levegőt.
2014. szept. 2. 21:57
 20/22 anonim válasza:
Helló!tavaly nekem is ugyanez volt egy 86 kilós ember ellen kellett verekednek pedig én csak 40kiló vok és mindketten12 évesek voltunk. Kerülj minél közelebb hozzá és térdeld hasba aztán csapd hátba
2014. dec. 6. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!