Hogy verekedjek egy kétszer akkora ember ellen?
Magasabb, nagy hassal, egyszóval egy nagyra nőtt hájas.. Ezzel nincs baj, csak lehet pont vele kell majd verekednem.
Mindenkinek beszól, nagy a szája, köpdösi(!) az embereket, de én ezt nem szeretném hagyni. Nem akarok semmi komolyabb sérülést neki, de hogy verjem meg?
bírom az ilyet, nem akarok, semmi komoly sérülést okozni...figyi, akkor h akarod megverni a benga állatot??
lehet megverne, lehet te vernéd meg őt, ki tudja, de egy verekedés ált nincs meg sérülés nélkül, mert ha megvan, akkor azt úgy hívják h VERÉS!!!
de az csak annak jó, aki adja:)
Tudni kéne milyen kondiba van az az ember.Mert ha attól függetlenül erős,és fürge akkor elég nagy bajba tudsz keveredni. Sokszor itt kezdődik a baj hogy lebecsülik az ellenfelet.
Te milyen kondiba vagy?
Már 100% hogy megtudod verni csak azt nem tudod hogy ne okozz neki komoly sérülést vagy mi?
Iratkozz be egy bokszedzésre és nem fogsz ilyeneket kérdezni.
Néhány ötlet:
- Behúzol párat a gyomorszájába -- hiába nagy darab, ettől össze fog rogyni
- Megküldesz neki egy qrva nagy combost -- két hétig fog bicegni utána
- Próbálkozhatsz egy kegyetlen erős lábsöpréssel is, magyarul kirúgod a lábát -- csak vigyázz, hogy rád ne essék
De mindezek előtt nézz utána, nem judo vagy birkózó versenyző-e, mert hiába hájas meg nagydarab, pórul jársz... :)))
Lassú az ember, ismertem régről, kapus.
A súlya miatt van benne erő, de kondija nincs annyira.
Nem mondom, hogy megtudom verni, én kisebb is vagyok, mint ő, de jobb kondiban mondanám magam, és gyorsabbnak.
A gyorsaságomat kéne valahogy kihasználnom ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!