Mit sportoljak?
Szeretnék valamit sportolni, de fogalmam sincs, hogy mit. Olyat szeretnék, amit nem egy vagyon űzni, fogyhatok is tőle, és szórakoztató (tehát nem futás, felülések, stb.). Ráadásul rettentő béna vagyok, ha értitek, hogy értem. Fontos lenne, mert egészségesebb életmódot szeretnék folytatni, nem mindig csak itthon ülni, valamin le szeretném vezetni az agressziómat (:D), vágyok valami kis izgalomra, szórakozásra, és eléggé zavar az alakom.
Sajnos eddig bárhogy is törtem a fejem, nem jutott eszembe olyan sport, ami megfelel a "feltételeimnek."
Bármi ötlet? Megköszönném, nagyon jól jönne.
Sokmindentol fugghet:
Budapesti vagy?
Tomegkozlekedessel jutnal el az edzes helyszinere?
Kuzdosport vagy labdajatek szoba johet?
En szemelyes tapasztalat alapjan tudom ajanlani a kosarazast (klubot nem tudok, gimiben csinaltam), roplabdat (Habzsi),
vagy az agresszio levezetesere szerintem tok jo lehet a tamburello (leginkabb olyan, mint a tenisz, csak maskent, mas utovel, mas palyan, csapatban). Klub: pl. Tamburello Angyalfold.
Ezek azert jok, mert nem egyenileg kell "uznod oket", hanem tarsakkal - igy kisebb esellyel unsz rajuk - ez pl. mindig fontos motivacio volt nekem.
Ha nem Budapesten vagy nagy varosban laksz, akkor erdemes inkabb onnan kiindulni, hogy milyen lehetosegek vannak a lakohelyedhez kozel..., mert ez elegge leszukithet ia kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!