Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2db egy kezes súlyzó szettet...

2db egy kezes súlyzó szettet vennék, de milyet és hol?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, tehát a rudakra való pakolhatóság lenne fő szempont később ha beindulna a fejlődés és kinőném, egyáltalán van választék ezekből vagy mindenhol 2x15kg?
2013. dec. 26. 15:04
 1/4 dirtboy ***** válasza:

ha egybe veszed a szettet akkor lehetőleg sima fém tárcsásat vegyél és olyat aminek a rúdja menetes.

nem mindenhol 2x15kilósat árulnak.

2013. dec. 26. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:

a teszkóban meg a dekatlonban vannak most akciózva.

a teszkóban 2 félét láttam,16kg 2db egykezes rúddal kb 11e.

és 20kg 2db egykezes rúddal valamivel drágábban.

a dekatlonban meg 6e körül van 10 kiló 2db egykezes rúddal.

2013. dec. 26. 15:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Néztem ezeket a komplett szetteket, kicsit drágák, és feleslegesnek érzem az 1,25kg meg 0.5kg tárcsákat, érdemesebb lenne külön venni a két rudat, és hozzá a tárcsákat?
2013. dec. 26. 16:02
 4/4 dirtboy ***** válasza:

pedig nem felesleges a kis tárcsa mert ha már nagy tárcsákkal tele pakoltad akkor még van hogy oda fér egy kicsi de egy nagy már nem.

én 1kilósakt simán raktam fel mert úgy fért fel hogy 25re jött ki utána meg már 32 volt a következő fokozat.

az meg bicepszezésnél nagy ugrás,felraktam az 1kilósokat az még pont biztonságosan rászorult és lett 27kilós.

nem mindegy.

otthoni edzésnél ezek nagyon jól jönnek,nyilván konditeremben ilyet nem látsz,ott olyan kézi súlyzót veszel el amilyen neked kell,szinte kilónként vannak a szettek az állványon.

2013. dec. 26. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!