A guggolással, lábhajlítással egybekötött súlyzózás lábnak melyik részét formásítja?
Figyelt kérdés
2013. nov. 5. 19:09
1/4 anonim válasza:
Nem igazán értem, mire gondolsz, mivel a guggolás és a lábhajlítás a súlyzós edzés része, nem pedig mellé kell kötni, de úgy tudom a guggolás az egészet igénybe veszi, a hajlítás meg értelemszerűen a combhajlítót.
És nem formásítja, hanem izmosítja. Nincs olyan, hogy formásodás, mert az mindenkinél mást jelent, maradjunk az egzakt kifejezéseknél.
3/4 Vörösnefelejcs válasza:
Konkrétan meg tudom mondani, mert edzésről el kellett tépnem, nyújtás nélkül. Most fáj a nagy farizmom, és térdig minden a combomon.
4/4 anonim válasza:
Ez elöl dolgozó hölgy guggolást hajt végre. Ez ugye egyértelműen mindent átmozgat, illetve egy kis terhelést is ad, ezt nem fejtegetném. Nyilván nem a váll edzése a célja a súlyok "kilökésével" szóval ez valószínűleg a kardio-edzés része.
A hátul dolgozó hölgy kitöréseket végez... Ezt ne fejtegessük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!