Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Új év, új élet. Sportolnék,...

Új év, új élet. Sportolnék, de mit?!

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék elkezdeni sportolni, csak egyszerűen nem tudom mit is szeretnék. Tudom, hogy futást és a küzdősportokat nem bírom, nem csak fizikailag. :) Lassan itt az újév, és addigra szeretnék valamit találni, amit lehet hetente 3-szor csinálni legalább, és mellette pedig elmennék biciklizni, kocog heti 2-szer.

Nem fogyni szeretnék (mielőtt bárki félreértene), csak kicsit formásodni.. mert az alakommal nincs különösebb baj, csak a hirtelen fogyás miatt ami fél éve volt.. eléggé "löttyedt" mindenem, és ezt szeretném eltűntetni. :) Főleg a lábaimat és a karjaimat érinti ez a dolog.

Bármi tipp, ötlet, vagy hogy ti hogy csinálnátok/csináltátok? :)

Esetleg vegyek rá valami krémet, vagy azok nem érnek semmi (persze, sport mellett gondolom)?

16/L

2013. dec. 22. 06:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én először azt hittem, hogy valaki regisztrált egy olyan nickkel, hogy "Montez néven regisztrált felhasználó", aztán láttam, hogy a többieknél is ez van.
2013. dec. 22. 14:03
 12/12 *Glissade* ***** válasza:
Pontosan ugyanez történt velem is, amîg meg nem làttam a saját nevemet:S
2013. dec. 22. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!