Új év, új élet. Sportolnék, de mit?!
Régóta szeretnék elkezdeni sportolni, csak egyszerűen nem tudom mit is szeretnék. Tudom, hogy futást és a küzdősportokat nem bírom, nem csak fizikailag. :) Lassan itt az újév, és addigra szeretnék valamit találni, amit lehet hetente 3-szor csinálni legalább, és mellette pedig elmennék biciklizni, kocog heti 2-szer.
Nem fogyni szeretnék (mielőtt bárki félreértene), csak kicsit formásodni.. mert az alakommal nincs különösebb baj, csak a hirtelen fogyás miatt ami fél éve volt.. eléggé "löttyedt" mindenem, és ezt szeretném eltűntetni. :) Főleg a lábaimat és a karjaimat érinti ez a dolog.
Bármi tipp, ötlet, vagy hogy ti hogy csinálnátok/csináltátok? :)
Esetleg vegyek rá valami krémet, vagy azok nem érnek semmi (persze, sport mellett gondolom)?
16/L
Azt írtad, hogy fogyni nem szeretnél. Akkor mégis hogy akarsz formásodni, ha zsírt sem szeretnél leadni és izmosodni sem szeretnél? Egyébként nem fogsz annyira izmosodni, hogy nagy lesz a combod, hiszen mint mondtam naturálban ez nőknél nem megy. Neked kb 1/25 annyi a tesztoszterontermelésed, mint egy férfinak.
Keress ezekre a fitneszes csajokra rá és mond, hogy nem néznek ki jól: Nagy Bettina, Zsuppán Fanni
Eat clean, train hard!
Szerinted ez az Enikő a flabélostól meg a zumbától néz ki így?
Szerintem nézd meg ezt a képet, ez többet elmond mint amit én tudnék. Minimál angol tudás kell, de korodból adódóan gondolom ez megvan.
Amúgy az említett fitnesscsajok és Péntek Enikő közt annyi a különbség, hogy a fitnessesek szálkásabbak, de Péntek Enikő is ugyanúgy izmoska, valószínűleg az offszezonos fitnesses forma is hasonlóan néz ki (igencsak szemnek kedves módon).
És igazuk van az eddigi válaszolóknak, ez a formásodás-dolog nem egészen úgy megy, ahogy a nők általában elképzelik. A testen izom van, és zsír, ezekből tudsz építkezni, a formát az izmok adják, a feszességet meg az izmokon levő zsírréteg alacsony mértéke. A bőr meg... hát az pech, vagy eltűnik, vagy nem, ezt spec nemtom.
Nőként nem tudsz túl izmosodni (még férfiként se könnyű), a kocogás ezesetben szerintem teljesen értelmetlen (nemtudom miért mindenki a futkorászástól várja a csodát...), az izmokat meg kell dolgoztatni, a fittség megéri. Az átlagember (átlagnő) nem különösebben jóalakú, vagy fitt, épp ezért kell kilépni az átlagdolgok kategóriájából, és elfelejteni a zumbát és társait. De nem muszáj hinni nekünk, azt próbálsz ki, amit akarsz, aztán majd meglátod.
[jesszus, mi ez a "néven regisztrált felhasználó válasza?" -_- borzalmas]
Wash, lehet most jöttek rá, hogy nem a regiszrált nevünk a valódi:)))
Nem akartak senkit sem megtéveszteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!