Miért van az élet fordítva? Azok kapják a jókat akik meg sem érdemlik
Miért van mindig az, hogy az üres fejű, feltűnőségi viszketegségben szenvedő huszonéves lányok egyetemre járnak és jó jegyeik vannak?(Érzitek a paradoxont?) Miért van az, hogy az igénytelen ta-hó parasztok kapják a legjobb nőket? Miért van az, hogy aki egész életében jót cselekedett, például sose dohányzott vagy ilyesmi, azzal történik valami, és az iszákos-bagós ember pedig eléldegél 70-80 éves koráig vígan?
Nem értem én ezt az életet, ilyen fordított lenne?
a jó alapból nézőpont kérdése és korszakhoz kötött.
a vikingeknél pl volt egy nagyon népszerű és csoporton belül kedvelt fószer,aki arról volt híres,hogy ha a társai feldobtak a levegőbe egy elfoglalt faluban talált csecsemőt,akkor ő a levegőben le tudta vágni a gyerek fejét.
a másik dologra olvasgasd darwintól a fajok eredetét.
vagy desmond morris-tól az emberállat-ot.
erősebb kutya b@szik.
ez annyiban módosult mára,hogy a hozzáértőbb,tapasztaltabb,életképesebb,szociálisan fejlettebb kutya b@asszik.
főleg az utolsón van a hangsúly.
vaúúú!
Írtam egy jó kis hosszú, tanulságos kommentet, erre nem küldte el. De mindegy, dióhéjban azt tanácsolom:
Ne rinyálj, attól nem lesz jobb senkinek.
A dohányzás mióta számít karmikus értelemben rossz cselekedetnek?
Nekem totál visszataszító a cigizős egyén, szóba sem állok különösebben bagóssal. (Feltéve ha akarnék tőle valamit, tehát épp ez az ok amiért nem akarnék..)
Sokaknak visszataszító, totál logikátlannak tűnik józan paraszti ésszel megfogalmazva. Valami elég rosszat sugall a felhaználójátről. És még sem látszik meg különösebben hogy ki lennének spécizve, le lenének nézve amiért bagóznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!