Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az élet fordítva?...

Miért van az élet fordítva? Azok kapják a jókat akik meg sem érdemlik

Figyelt kérdés

Miért van mindig az, hogy az üres fejű, feltűnőségi viszketegségben szenvedő huszonéves lányok egyetemre járnak és jó jegyeik vannak?(Érzitek a paradoxont?) Miért van az, hogy az igénytelen ta-hó parasztok kapják a legjobb nőket? Miért van az, hogy aki egész életében jót cselekedett, például sose dohányzott vagy ilyesmi, azzal történik valami, és az iszákos-bagós ember pedig eléldegél 70-80 éves koráig vígan?

Nem értem én ezt az életet, ilyen fordított lenne?

2013. jún. 5. 20:46
 1/7 A kérdező kommentje:
hopsz, rossz kategóriába ment. Az Egyéb Kérdések < Egyéb Kérdésekbe ment volna.
2013. jún. 5. 20:48
 2/7 anonim válasza:
Valóban sokszor van ez. Azért, mert mindenki azt kapja, amit elhisz magáról, hogy megkaphatja. Én is sokszor rácsodálkozom, hogy nagyon buta lánykáknak jó jegyeik vannak... volt egy havercsaj, mindig 5-ös volt, viszont álladóan tátott szájjal bambult, és alapvető szókincshiányban szenvedett, és olyan butaságokat mondott, hogy fáj... szóval gondolom jó a memóriája, vagy ilyesmi :D de persze itt nem ez a lényeg, hanem h azt kapod az élettől, amit el tudsz képzelni magadnak!:)
2013. jún. 5. 20:58
 3/7 anonim válasza:
és azért kapják meg a jó csajokat a bunkók, mert a bunkóknak van önbizalmuk! :D
2013. jún. 5. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:

a jó alapból nézőpont kérdése és korszakhoz kötött.

a vikingeknél pl volt egy nagyon népszerű és csoporton belül kedvelt fószer,aki arról volt híres,hogy ha a társai feldobtak a levegőbe egy elfoglalt faluban talált csecsemőt,akkor ő a levegőben le tudta vágni a gyerek fejét.

a másik dologra olvasgasd darwintól a fajok eredetét.

vagy desmond morris-tól az emberállat-ot.

erősebb kutya b@szik.

ez annyiban módosult mára,hogy a hozzáértőbb,tapasztaltabb,életképesebb,szociálisan fejlettebb kutya b@asszik.

főleg az utolsón van a hangsúly.

vaúúú!

2013. jún. 5. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Írtam egy jó kis hosszú, tanulságos kommentet, erre nem küldte el. De mindegy, dióhéjban azt tanácsolom:

Ne rinyálj, attól nem lesz jobb senkinek.

A dohányzás mióta számít karmikus értelemben rossz cselekedetnek?

2013. jún. 5. 22:52
 6/7 A kérdező kommentje:
hogy vannak olyanok, akik nem cigiztek, mégis meghalnak tüdőrákban 30-40 vagy 50 évesen akár? Vagy csak fiatal korában néha, de azok akik 40 évesen 12 éves koruk óta cigiznek azok vígan éldegélnek. Erre gondoltam
2013. jún. 5. 23:39
 7/7 Linkoln ***** válasza:

Nekem totál visszataszító a cigizős egyén, szóba sem állok különösebben bagóssal. (Feltéve ha akarnék tőle valamit, tehát épp ez az ok amiért nem akarnék..)

Sokaknak visszataszító, totál logikátlannak tűnik józan paraszti ésszel megfogalmazva. Valami elég rosszat sugall a felhaználójátről. És még sem látszik meg különösebben hogy ki lennének spécizve, le lenének nézve amiért bagóznak.

2013. jún. 6. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!