Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert nem Hizok? tobbi lent!

Miert nem Hizok? tobbi lent!

Figyelt kérdés

81 kilo vagyok eleg izmos szinte semmi zsir!

Tomegnovelek.73rol 81re szepen jott fel nem is zsirosodtam csak szin hus jott.Ektomorf vagyok sulyos hardgainer.

Akarmit ehetek akarmikor.

napi kajam reggel felkelek:bcaa, multivitamin , izuleterosito, meg egy zabos turmix(100g zab mogyorovaj, 1 kanal, olivaolaj plusz protein.

2-3 ora mulva egy tomegnovelo

1-2-3 ora mulva rizs csirke 100g rizs 200g csirkemell

1-2 ora mulva hasonlo vagy ugyanolyan turmix mint a reggeli

1-2 ora mulva 100g rizs 200g csirke

2 ora mulva meg egy rizs csirke ugyanugy 100g rizs 200g csirke

lefekves elott megegy turmix

szoval egy nap 300g zab 300g rizs + banan 600g hus sokszor kiegeszitem vagy cserelem tojasra meg halra!

zsir:olivaolaj halolaj 1.3 dl oliva turmixban es a rizs meglocsolva.

ez egy olyan szenhidrat:3*60+3*80+100g a tomegnovelobol + waxy maze 40g bananbol 50 g+csalo kajak csoki stb meg van benneha ezt vesszuk alapon 500g folott viszek be ami testomegem tobb mint hatszorosa+ sok zsir a protein meg mar igy is 2g per testkilogrammon van es natural vagyok.

ezert is nem ertem h h ragadtam meg mar par honapja ennel a 81 kgnal.valakinek otlet?

ja es meg lefekves elott bcaa

edzes elott edzes utan bcaa+ multivitamin.

zoldseg is van a kajaban a rizscsirke melle.

kossz a segitseget ha esetleg van.

kicsit lehet ossze vissza irtam:)

de aki ert hozza az erti

2013. dec. 5. 02:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sokat gondolkodsz, de nem azon amin kellene. Ennyi csirke neked nem kell. Ha mellével számoljuk az csak 150 g ebből a forrásból. Ha ehhez még BCAA-t, vagy a tömegnövelőből származó fehérjét teszel, sőt ha beszámolod a növényi eredetű forrásokból származókat (zab, rizs) mérhetetlen sok proteint kapsz, amelynek egy igen jelentős része távozik hőként. Úgy is mondhatjuk, hogy feleslegesen felgyorsítod az anyagcseréd - pazarlásra. Amit nem mondtak el az okos sárga oldalon, vagy a hasonló néphülyítő internetes sajtóorgánumokon, hogy a több fehérjebevitel nagyobb mértékű aminosav lebontást eredményez, amíg a rendszer kiegyensúlyozódik.

Egyél több szénhidrátot, jóval kevesebb fehérjét, és ez is legyen zsírosabb forrásokból, mint pl. a teljes tojás, vagy a hal. Külön BCAA nem szükséges, elég elágazó láncú aminósavat tartalmaz ez még így is. Egyél némi diót, mogyorót!

2013. dec. 11. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!