Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert nem Hizok? tobbi lent!

Miert nem Hizok? tobbi lent!

Figyelt kérdés

81 kilo vagyok eleg izmos szinte semmi zsir!

Tomegnovelek.73rol 81re szepen jott fel nem is zsirosodtam csak szin hus jott.Ektomorf vagyok sulyos hardgainer.

Akarmit ehetek akarmikor.

napi kajam reggel felkelek:bcaa, multivitamin , izuleterosito, meg egy zabos turmix(100g zab mogyorovaj, 1 kanal, olivaolaj plusz protein.

2-3 ora mulva egy tomegnovelo

1-2-3 ora mulva rizs csirke 100g rizs 200g csirkemell

1-2 ora mulva hasonlo vagy ugyanolyan turmix mint a reggeli

1-2 ora mulva 100g rizs 200g csirke

2 ora mulva meg egy rizs csirke ugyanugy 100g rizs 200g csirke

lefekves elott megegy turmix

szoval egy nap 300g zab 300g rizs + banan 600g hus sokszor kiegeszitem vagy cserelem tojasra meg halra!

zsir:olivaolaj halolaj 1.3 dl oliva turmixban es a rizs meglocsolva.

ez egy olyan szenhidrat:3*60+3*80+100g a tomegnovelobol + waxy maze 40g bananbol 50 g+csalo kajak csoki stb meg van benneha ezt vesszuk alapon 500g folott viszek be ami testomegem tobb mint hatszorosa+ sok zsir a protein meg mar igy is 2g per testkilogrammon van es natural vagyok.

ezert is nem ertem h h ragadtam meg mar par honapja ennel a 81 kgnal.valakinek otlet?

ja es meg lefekves elott bcaa

edzes elott edzes utan bcaa+ multivitamin.

zoldseg is van a kajaban a rizscsirke melle.

kossz a segitseget ha esetleg van.

kicsit lehet ossze vissza irtam:)

de aki ert hozza az erti

2013. dec. 5. 02:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor nincs mese, vigyél be 7g/testsúlykg szénhidrátot! De ne csaló kajákból, meg banánból, meg tömegnövelőből, vagyis ne gyorsan felszívódó szénhidrátot, hanem lassút; csak rizs meg zab, de neked mehet a burgonya is.

Egyáltalán nem értem, hogy minek ennyi tömegnövelő? az az edzés utánra való. Meg csoki! Minek? Rizsből vidd be a kívánt szénhidrát mennyiséget, és mondom megemelheted akár 7g-ra is.

2013. dec. 5. 09:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Első te hülye vagy. Ha csalo kajat is szamolva alig tud eleget enni akkor a nélkül hogyan tudna. Kerdezo probald ki hogy veszel valami olyan tomegnovelot amibe lassu ch van mint az mhp up your mass es a feherje helyett azt eszed. Igy meg tudod novelni a ch beviteled.
2013. dec. 5. 11:36
 3/11 A kérdező kommentje:
1 adag tomegnovelo van benne csak a zabos turmixok normal tejsavo ch nelkul...mar igy is kuszlodok a kajaval.csaloval meg a 7g de megprobalom anelkul.1 honap utan jelentkezem;)
2013. dec. 5. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát úgy, hogy a csaló kaja HELYETT eszi a normális szénhidrátot, mondjuk a rizst.
2013. dec. 5. 13:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk a rizs is gyors felszivodasu...a rost lassit rajta na meg a hus meg a zsir...valami extra otletet vartam.hallottam olyat is h a glutamint kell nagyon nagy mennyisegben egy hetig 80 100g per nap es aztan magasan tartano.de hardgainereknel zsirt kell emelni.kerekebbek fejlettebbek az izmaim de sulyban nem sok valtozas...lehet megvan a genetikus hatar...testmagassag minusz 100 plusz 6 % nal tartok most,naturalban szarazon.
2013. dec. 5. 15:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Milyen súlyokat hasznalsz fekvenyomasnal , felhúzásnál, guggolásnál?

Amugy ha jelenleg nem hízol semmit akkor akor sem fogsz ha a csalo kaja helyett rendeset eszel ugyanannyit. Amit viszont csinalhatsz. Hogy elkezdesz teljes tejet inni mondjuk 1 poharral minden etkezeshez. Ez eleg sok kaloriat hozzaadna az etrendedhez.

2013. dec. 5. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez a genetius határ nem így megy. Mindenkinek van egy kaloriaszukseglete. Te kb pont ennyit eszel. Ha tobbet ennél a tömeg nőne. És ennyi.
2013. dec. 5. 18:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Fekvenyomas 115kg 6-7-8 de joreszt pozitivon nyomok 100ba 7-8.kiemeles 160kg 6-9 gugolas 160-180kg 6-9 ismetles utolso sorozat vetkozo halalig:)hanyasig...volt mar ra pelda:S 4500kaloria pernap...felviszem 5000re vagy fole...tejet sokszor hallottam mar.de nem a legegeszsegesebb...de lehet kiprobalom zsirosat 1 liter naponta:)varok meg tippeket kossz aaz eddigieket is
2013. dec. 6. 01:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Te azt a kiemelèst nagyon rosszul csinalod ilyen sulyok mellett a guggolasnal es fekvenyomasnal kb 200 kg-mal kene a felhuzast.
2013. dec. 6. 16:02
 10/11 A kérdező kommentje:
megy is 1:P vagy 2. nem erossegem.a labam eros de sztem el van maradva a testemhez kepest ezert heti ketto megy...egesz jol megerosodott.naturalban neztem mar nem is lenne rossz eroemelesben...nem azt mondom h a top...de testepito vagyok nem eroemelo
2013. dec. 7. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!