Vettel 26 éves létére, már 4x világbajnok, mit gondoltok?
Még soha a Forma 1 történetében, senki sem nyert ilyen fiatalon 4 világbajnoki címet, de még hármat sem. Schumacher harmincon felül szerzet ötöt, nos neki már négy meg van, és még csak 26 éves.
A bírálok az autóra fogják, amiben van némi igazság, de ennyi és nem több. 4 vb címet, nem lehet véletlenül szerezni, és csak az autó miatt, oda kell némi tudás is.
A másik ok, amiért nem kedvelik, hogy mindig nyer: Itt megkérdezném, hogy ez miért baj? Mindenki nyerni akar, én is nyerni akarnék ha ott lennék, akár egymás után 100x is, azért versenyez valaki, hogy nyerjen, nem? Itt a többieket kéne ostorozni, hogy nem tudnak egy jó autót megtervezni, meg a pilótákat, akik nem tudják Vettellel felvenni a versenyt (mondjuk Alonso-ra sok panasz nem lehet.)
Én úgy vagyok vele, hogy 4 vb címet NEM LEHET megmagyarázni, és felesleges is, ezek tények! Most 9 futamot nyert egymás után, ami félelmetes, szerintem ez sem mindennapi. Ez a srác, már most történelmet írt, és már most a legendás versenyzők közé tartozik! Amit Ő elért, azt eddig még soha senki nem érte el, ilyen fiatalon. Senna volt a legfiatalabb 3x vb bajnok 31 évesen! Vettel 5 évvel fiatalabban már egyel többet szerzet! Ettől függetlenül Senna egy piszok nagy versenyző volt, és Isten nyugosztalja. :(
Ez az én őszinte véleményem. És a Tiétek?
Köszönöm. :D
Jaj, Istenem. Rengeteg érvet, tényt írtam. Mire a szokásos pontversenyes dolog. Kit, mikor győzött le. Kicsit a pontverseny mögé nézni, az már nem megy.
Vettelkénél a jelenséggel van baj, rengeteget írtam erről is, mire jött a 2009-ben a Brawn volt a legjobb autó(:D). Szeretnék olyan világban élni, ahol a valós teljesítményt értékelik, és nem az alapján döntenek, hogy egy s.z.ar műanyag löttyöt gyártó vállalat marketing osztálya mit próbál lenyomni a torkokon. És akkor mi van, ha lenyomta Webbert? Írtam erre is már dolgokat, arra nem jött reakció.
Jaj, Istenem. Te néztél akkor F1-et? Te nem emlékszel, arra, hogy a szabályváltoztatások miatt az előző évi autóból semmit nem lehetett kb felhasználni? Mindent 0-ról kellett építeni. Egyébként azt, hogy Webberre fejlesztették, ezt honnan veszed? Vettel mindig is a kiskedvenc volt, Webbert pedig bevitte a szájában a cica.
Az nem zavar, hogy 2010-ben az utolsó verseny előtt Webber volt előrébb? És az, hogy vettel azért lett bajnok, mert Webbert beáldozták? Írd még le légyszíves 826-szor, hogy hol kit győzött le, 0 teljesítménnyel a legjobb autóval.
Vegitaéssongoku te akkora egy gyökér vagy istenem-.- szánalom amilyen ellendrukker vagy, csak Alonsot isteníted, meg bizonygatod, hogy Vettel milyen rossz pilóta. Könyörgöm, hogy lehet egy 4x-es világbajnokot szarnak nevezni?!?! gondolkodj mér el egy kicsit..Biztos itt tartana, ha az lenne. Gratulálok a meglátásodhoz (Y)
Gyűlölöm az olyan tipusú embereket amilyen Te vagy, már ne is haragudj! Miért kell a másik ember kedvencét lealázni??-.- búj el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!