Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vettel 26 éves létére, már 4x...

Vettel 26 éves létére, már 4x világbajnok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Még soha a Forma 1 történetében, senki sem nyert ilyen fiatalon 4 világbajnoki címet, de még hármat sem. Schumacher harmincon felül szerzet ötöt, nos neki már négy meg van, és még csak 26 éves.

A bírálok az autóra fogják, amiben van némi igazság, de ennyi és nem több. 4 vb címet, nem lehet véletlenül szerezni, és csak az autó miatt, oda kell némi tudás is.

A másik ok, amiért nem kedvelik, hogy mindig nyer: Itt megkérdezném, hogy ez miért baj? Mindenki nyerni akar, én is nyerni akarnék ha ott lennék, akár egymás után 100x is, azért versenyez valaki, hogy nyerjen, nem? Itt a többieket kéne ostorozni, hogy nem tudnak egy jó autót megtervezni, meg a pilótákat, akik nem tudják Vettellel felvenni a versenyt (mondjuk Alonso-ra sok panasz nem lehet.)

Én úgy vagyok vele, hogy 4 vb címet NEM LEHET megmagyarázni, és felesleges is, ezek tények! Most 9 futamot nyert egymás után, ami félelmetes, szerintem ez sem mindennapi. Ez a srác, már most történelmet írt, és már most a legendás versenyzők közé tartozik! Amit Ő elért, azt eddig még soha senki nem érte el, ilyen fiatalon. Senna volt a legfiatalabb 3x vb bajnok 31 évesen! Vettel 5 évvel fiatalabban már egyel többet szerzet! Ettől függetlenül Senna egy piszok nagy versenyző volt, és Isten nyugosztalja. :(

Ez az én őszinte véleményem. És a Tiétek?

Köszönöm. :D

2013. dec. 1. 14:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
Ezt az utolsót visszavonom és bocsi, az írásmódod alapján biztos nem 15 vagy. Csak rohad.tul felidegesítettél..
2014. ápr. 29. 20:23
 42/104 anonim ***** válasza:
58%
A szokásos. "Ricciardo-nak még kevesebb pontja van mint Vettelnek" Kinek hány pontja van. Véletlenül sem azt nézik, ki nyújtott jobb teljesítményt. Érv egy darab se, csak a négy vb cím, meg a kinek hány címe, pontja van.
2014. ápr. 29. 21:31
 43/104 anonim ***** válasza:
58%

Ja, és egy-két gondolat még a válaszhoz, habár vettel drukkernek észérveket írni felesleges, arra úgyis csak a "háde tororosszós győzelem volt ember", meg az olyan félelmetes blődségek, mint hogy 2007-ben a Ferrari volt a legjobb autó(:D), de:

1. Alonsot azért utálják, mert a szurkolói hülyék? Mi köze van a szurkolóknak a versenyzőhöz? Gratulálok.

2. Ja, és nem értem, hogy az, hogy Alonso nem lesz idén bajnok, az miért menti fel Vettel gyenge teljesítményét.

A pór népet... Ezért utálják a red bullt és vettelt. Mert ilyen lekezelő tahók.

Tegyük össze a két kezünket, mert ha Raikkonnent viszik a redbullhoz (nem véletlen nem vitték, ahhoz nem voltak elég tökösek, nyilván tisztába voltak vele, Vettel mennyire is "jó" valójában), most még nagyobb égés lenne.

2014. ápr. 29. 22:39
 44/104 anonim ***** válasza:

Amit írtál az hibás. 4 futam ment le az évből könyörgöm!! Van még 15 hogy ledolgozza azt a bizonyos "hátrányt"!

1. A gratuálciót elfogadom. Azt mondod mi köze van alonsonak a szurkolókhoz? De aztán téged idézlek: ,,A pór népet... Ezért utálják a red bullt és vettelt. Mert ilyen lekezelő tahók." Akkor most mi is van??? De ha félreértettem, esetleg.. akkor ti most miért is szidjátok Vettelt? Mert mindig ő nyert? Mert alatta volt a legjobb autó? Mit tehet ő arról hogy alatta volt a legjobb autó?? Mondta ő valaha hogy ő minden idők legjobbja? Vagy az s mutató új idegesít? Miért ne csinálhatná azt amit akar?

Én Helmut-ot elküldeném a f.zba mert valóban elment az esze az öregnek, de erről se Vettel tehet!! Miért tehet ő Helmut összehadonált f.ságairól?

2. Alonso is csak akkor lett dobogós mikor már jobb autó épült alatta.. Raikönen meg túl van értékelve. De nagyon.

2014. máj. 2. 15:41
 45/104 anonim ***** válasza:
Persze ilyenkor már nehéz visszírni ha véletlenül a Vettel drukkernek lenne igaza.. De azért várom még a válaszod hátha nem egy állásponton vagyunk..
2014. máj. 3. 10:01
 46/104 anonim ***** válasza:
58%

Nézd, az a baj, hogy a szokásos, amire már százszor reagáltam. Nem azért utálják, mert mindig nyer. A jelenségről írtam, de érdemi reakciót nem kaptam. És igen, Vettel és a red bull így állnak hozzá a világhoz, ezzel a körítéssel van bajom, de hiába magyarázom. "Miért ne csinálhatná azt amit akar?" Mindjárt azt asztalodra sz.aro.k, jó? Miért ne csinálhatnám azt amit akarok? Csinálhatja, miért ne csinálhatná. Én meg leszólom, mert roppant arrogáns, fölényeskedő mozdulat, szerintem. A mozdulat mögött levő teljesítménnyel pedig egyenesen röhejes. Miért ne szólhatnám le? Ha egyszer nagyképű, a semmire?

Raikkonnen valóban túl van értékelve, ez igaz. De még így is messze-messze többet mutatott mint Vettel. És szerinted Vettel nincs túl értékelve?

2014. máj. 3. 16:54
 47/104 anonim ***** válasza:
Mostanába egyáltalán nem ilyen és elismerte hogy Ricciardo jobb nála.. Csak az elvakultak ezt nem veszik észre irigységükben. Valóban túl van értékelve, mert 3 pilóta jobb nála a jelenlegi mezőnyben. De ez egy dolog. Ilyenkor a hozzád hasonlók Karthikeyanokhoz hasonlítsák. És ez vicces. Mert ezt ti se gondolhatjátok valami komolyan :D. Vagy ha nem akkor teljesen hülyék vagytok.. És amúgy meg igen is van köze a versenyzőnek a szurkolókhoz, igen ezért utálják meg. Konkrétan a hozzád hasonlók nem hogy Alonso-nak SZURKOLNÁNAK hanem Vettelt szidják. A hozzád hasonlók is (mert hogy te Alonso drukker vagy!) NEM HOGY ALONSO-VAL LENNÉNEK ELFOGLALVA HANEM VETTELT SZIDJÁTOK.
2014. máj. 3. 18:21
 48/104 anonim ***** válasza:
na és nagyjából ezért utálják meg a Alonso-t. Mert a b.ik (bocs) elkezdik uszítani a népet és ebből az fakad hogy alonso is utálja Vettelt és ezért utálják meg..
2014. máj. 3. 18:24
 49/104 anonim ***** válasza:
58%

1. Alonso nem utálja Vettelt. De ha utálná, akkor sem azért utálná, mert a rajongói nem bírják. Alonso már nagyfiú, van saját véleménye. Nem olyan, mint tejfel, aki még mindig apu (helmut) f.as.zából szopja a véleményét, meg hogy hol mikor mit kell mondani.

Nem szidom Vettelt. Csak az igazság sajnos ilyen. Kérdezték a véleményem egy kérdésnél, mire leírtam. Sejtettem, hogy ez lesz (hogy jönnek majd a birkák, akikkel el lett hitetve, hogy ez a tejfel micsoda egy tehetség, micsoda egy sztár,) és majd siránkoznak, ha valaki nem az ő slágerüket fújja, de ma ez így megy a világban sajnos.

Ja, minden szakértő egyet ért abban, hogy a kanyarokban a red bull a legjobb, leggyorsabb. Annyira akkor nem rossz az az autó, vagy tévednek a szakértők? Mondjátok meg, kedves Vettel szurkolók, ti úgy is annyira baromira értetek hozzá ("2009-ben webbere fejlesztették a bikát", na mondjuk kb ennyire értetek hozzá, de ha a red bull marketing osztálya ezt mondta...:D)!

2014. máj. 5. 10:34
 50/104 anonim ***** válasza:
Helmutról én már elmondtam a véleményemet. De te most akkor Helmut miatt utálod Vettelt! A ,,Nem szidom Vettelt" meg enyhén vicces :D. idézetek tőled:És a b.u.zigyerek masszívan veri Riciardót, igaz?em, Mr Négyvébécím26évesen szopóágon van, jól látom? Erre hol a magyarázat? Most miért nem veritek a farkatok az egyik legfiatalabb pontszerzőre? Jaaaaaa, hogy el kéne ismerni, hogy egy tehetségetelen nímand, aha, ilyenkor inkább csendbe vagytok! MUHAHAHAHAHA... Meg az ehhez hasonló elég nagy f.ságok. Ilyenkor inkább maradnál kussba! nem az autó nem rossz. De vettel meg nem egy karthikeyan szintű pilóta.. És igen, Vettel már 2009-be is elverte a Nagy Webber urat..
2014. máj. 5. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!