Hogy verekedjek egy kick-boxos ellen?
a földre kell vinni.
én is láttam ilyen bunyót még régen.
egyik haverom thai box versenyző volt és szórakozóhelyen kinézte őt egy 100-110 kilós kopasz,hogy lenézte őt a haverom.
diszkó előtt összeverekedtek,haverom úgy szét csapta és rúgta,hogy ömlött a vére,lesántult,de nem feküdt ki,pedig látszott rajta,hogy kb teljesen képzetlen,csak nagy és jóval idősebb.
aztán a kopasz haverjai mondták neki,hogy sok lesz a gyerek,vidd le a földre.
sikerült is neki,és a földön szétgyilkolta a haveromat.
úgy nézett ki utána,mint akit a kocsi után kötöttek.
1. kerüld el..
2. vidd le földre, na de technika nélkül..
3. ő ringbunyóhoz szokott. Tollal szúrd nyakon a pitsába, vagy nyomd bele a combjába.. (a nyakán sem biztos ám hogy meghalna..) aztán kész.
Kiütni nem fogod tudni puszta kézzel, azt sem hiszem hogy tökön tudnád rúgni. De ha fogsz egy kis konyhakést akkor nem fog tudni megütni mert megvágod a karját.
Ebben az esetben te fegyverrel VÉDEKEZEL, képzetlen vagy, ő meg egy agresszív ba.rom. Ne te kezdd.. ha fegyvert használsz. Fegyver nélkül szerintem szét fog szedni. Nem mert erős, hanem mert mégis van rutinja, hiába csak sportoló, azért mégis megszokta hogy üt vagy rúg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!