Mennyi idő alatt lehet ilyen hasam? (kép)
Egy hete kezdtem el hasizom erősítő gyakorlatokat csinálni, napi 2x 150 különböző felülésekkel. Nagyon nem vagyok tájékozott ebben a sport témában, szóval nem igazán tudom hogy mit kell csinálni. Egy két helyen utána néztem a táplálkozásnak, hogy mit egyek, mit ne, azt próbálom betartani, de nem igazán megy. Tudom hogy ehhez nagy akarat erő kell, és igyekszem is, mert jó látni hogy látszik némi fejlődés a testemen.
163 cm vagyok és 50-51 kg. A felső két kocka (vagy hogy mondják) már látszik, de még mindig van rajta egy kis zsír réteg és nem elég feltűnő. :| Milyen gyakorlatokat csináljak, kizárólag hasra ami jó, és viszonylag rövid idő alatt lehet ilyen?

Kizárólag hasra edzhetsz, ahogy akarsz, attól a zsír nem fog lemenni, és nem lesz kockás. Ahhoz szálkásító diéta kell, és aerob edzés.
Minden nap edzeni egy területre nem érdemes, valamint csak egy dologra edzeni nem érdemes, ezt vedd figyelembe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!