Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 50 felulestol 2 het...

Napi 50 felulestol 2 het alatt kisebb lesz a hasam?

Figyelt kérdés
eleg köver vagyok hasba, es ez mindig is igy volt..2 het mulva kirandulas es addigra szeretnek kisebb hasat..egyebkent 60 kilo vagyok, sajnos 1 ev alatt sikerult felszednem +10 kilot..ezert meg nagyobb lett a hasam mint eddig..normalis valaszokat pls:)
2013. jún. 9. 15:36
 1/8 anonim válasza:
2 hét alatt? Ennyi idő alatt maximum vizet veszíthetsz, de azt meg nem hasgyakorlatokkal tudod elérni, hanem masszív kardio edzéssel.
2013. jún. 9. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:
egyél többet
2013. jún. 9. 15:38
 3/8 anonim válasza:
Napi kétszázzal esetleg. 50 az l.fasz...
2013. jún. 9. 15:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennek mi köze a szüzességhez? :O
2013. jún. 9. 15:39
 5/8 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. jún. 9. 15:41
 6/8 anonim válasza:

Hááát.. Nekem olyan adottságaim vannak, hogyha kicsit nagyobb a pocakom, mint szeretném, akkor azt két hét alatt rendbe tudom tenni. Nem eszek szénhidrátot, a kaját is visszább fogom, de azért nem koplalok és minden másnap 20 perces tornát csinálok hasra(rubint réka,ez jóval több mint 50 felülés..vagy akár 200). Ilyenkor két hét után megint lapos a hasam. Azt azért hozzá tenném, hogy eleve a pocak sem túl nagy..

Szóval te 2 hét alatt, 50 felüléssel, a nagyobb hasadra semmit nem fogsz elérni.

2013. jún. 9. 15:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Napi 50 felüléstől a derekad fog fájni :).Kezdj el normálisan sportolni meg enni
2013. jún. 9. 16:05
 8/8 anonim ***** válasza:

1. a hasad csak étrendváltással lesz kisebb

2. 50 felülés nekem csak az edzés közbeni pihenőket jelenti :DD

2013. jún. 9. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!