Hol találhatnék "kisebb kaliberű" csajt szüzesség elvesztéséhez?
1. válaszoló, fizetni nem fogok senkinek a szexért
2. válaszoló: hogy ez eddig még nem jutott az eszembe :D mondjuk nem szeretem a discot, de ezért megéri ellátogatni oda
Nem vagy szánalmas. Én is így voltam.
Csak én addig jutottam sajnos hogy fizettem is érte.
De azt nem szabad. Uralkodj annyira az ösztöneiden hogy csak ha tényleg senki nem jön akkor fizess érte csak.
Anno még én is úgy gondolkoztam, azaz én a csók miatt, hogy először egy nekem nem annyira tetsző fiúval történjen, mert akkor nem annyira kínos.
Aztán találkoztam egy fiúval (akivel azóta is együtt vagyok), és mikor arra került a sor nem foglalkoztam vele. Azaz persze figyeltem, igyekeztem jól csinálni, de a barátom nem vette észre, hogy vele volt az első csókom.
Azaz, ha találsz egy lányt,akibe beleszeretsz és így viszont, akkor nem hiszem, hogy akár őt, akár téged frusztrálni fog a dolog.( és nem tudhatod, hogy milyen külsejű lányt fogsz találni)
Ez gázabb annál, hogy szűz vagy, de komolyan :D Mert utána jobbnak érzed magad, vagy mi?! Nem értem az ilyen embereket, esküszöm... És 17 vagy még könyörgöm...-.-"
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!