Hol találhatnék "kisebb kaliberű" csajt szüzesség elvesztéséhez?
hát minél több lányt kell kipróbálni amíg lehet. ha megteheti az ember, nem? :)
felőlem az se baj, ha azt hiszi hosszútávú kapcsolatnak indul, ha megkapom tőle... farkastörvények uralkodnak :)
"minél több lányt kell kipróbálni amíg lehet. ha megteheti az ember, nem? :)
felőlem az se baj, ha azt hiszi hosszútávú kapcsolatnak indul, ha megkapom tőle... farkastörvények uralkodnak :)"
Nah ezért vagy szánalmas, mi az, h megteheted? mert ki lennél te, tudod, így csak a tucat ribiket kapod meg akiken már a fél város végigment, és a csajok sem hülyék, nem fognak veled lefeküdni 1-2 hét után, jah meg ha ezt megteszed 1-2x akkor annak híre megy és a kutya se fog veled szóba állni-_-'
Nem tudom, hogy mi ez a "segítség, szűz vagyok"-mizéria... Most komolyan, szerinted mi változik utána? Vagy az zavar, hogy a "haverok" cukkolnak, mert ők már az oviban is megdöngették az óvónénit?
Az sokkal "gázabb", ha majd kiderül, hogy az első élményed egy k.rvától vagy egy olyan bányarémtől származik, aki senkinek sem kellett, ezért feküdt le veled...
Minél több lányt kell kipróbálni?! Miért is?
Ha neked mutatnak egy embert, hogy "Ő Pista, az alkesz munkanélküli, de 1000 csajt megkuffantott, amikor fiatal volt", akkor ő "májer", a követendő példa?
Amúgy úgy nem fogsz normális lányt találni, hogy csak "arra kell", mivel csak a h.lye, agyatlan p.csákat lehet 2 boroskólával és pár szép szóval az ágyba vinni, de tőlük max. trippert kapsz(mivel őket minden nap más viszi "táncba"), nem tapasztalatot...
Na kérdező, az utolsó kommentednél bizony behánytam. Régen mindannyian spermák voltunk, de te ezt mára sem nőtted ki, úgy érzem. Arról már nem is beszélve, hogy mi az hogy keresek egy csúnyább lányt, hogy majd a szép előtt ne égjek be? Mekkora paraszt vagy... Nodemindegy, remélem találsz egy szépséget, aki még a szex előtt meglátja, hogy mekkora hulladék vagy.
17/F
Ugyan már, a lányok is kiélik magukat. Mindenki kiéli magát, aki azt mondja hogy nem az hazudik!
Lehet hogy sz*ralak vagyok de akkor 10 emberből 9 az. Csak én beismerem hogy mire kellenek, mások meg színészkednek előtte. Az jobb?
25 éves koromra meg keresek egy rendes kapcsolatot, és honnan tudná meg hogy milyen voltam? Anyu elmondja neki vagy mi? :D
Anyu elmondja neki... Onnan fogja tudni, hogy az ember nem változik. Aki egy komoly kapcsolatra vágyik, az se most, se 25, sőt, még 75 évesen se fog veled lenni. Tudod miért? A gondolkodásmódod miatt. Előbb utóbb kiismernek, és rájönnek, ha szemét vagy, úgy ott hagynak, mint a sz*rt. Jobb ha tudod, a roasszfiúk is csak addig kellenek a nőknek, míg kinőnek belőlük. Utána, kialakul bennük a vágy egy komoly kapcsolatra, egy normális emberrel. Csak te nem vagy, és ha így folytatod, nem is leszel soha az.
Ja, és a nézeteid elég szterotípikusak az emberekről. Ne magadból indulj ki.
hehe, akkor majd valamelyik exbarátnőm lesz későbbiekben az élettársad xD
viszont ha belém szeret úgy fogad el ahogy vagyok. milyen érdekes a jófiúknak nem szokott általában barátnőjük lenni, a rosszfiúknak meg mindig van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!