Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » "Előkészületek" szüzesség...

"Előkészületek" szüzesség elvesztéséhez?

Figyelt kérdés

Jövő héten fogok először lefeküdni a barátommal. (Muszáj így előre betervezni, mert nagyon ritkán van lehetőségünk arra, hogy úgy aludjunk együtt hogy szülők nincsenek otthon, és én mindenképp úgy szeretném, hogy a szomszéd szobában ne legyen senki...) Testileg-lelkileg már azt hiszem, felkészült vagyok, hónapok óta együtt vagyunk, sokat "játszadoztunk" már az ágyban, csak a konkrét szex nem történt meg.

Viszont van egy konkrét gyakorlati kérdésem, ami banálisnak tűnhet, de engem érdekel és nincs kitől megkérdeznem személyesen...

Az első alkalom ugye sok esetben vérzéssel jár. Ti hogy csináltátok, törölkökőt raktatok magatok alá? Vagy hagytátok a lepedőre kerülni és aztán kimostátok?

2010. nov. 10. 07:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy törölközö jó ötlet, azt könnyebb kimosni, mint egy lepedöt.
2010. nov. 10. 07:12
 2/8 anonim ***** válasza:
13%

hát azért vérfoltot nem olyan 1xü kimosni XD amúgy a törölközőt is ki kell mosni nem gondolod ?XD muternak sztem feltűnne h hiányzik egy -kislányom hova tűnt a törölköző? XD

1.: 70:07 nem suliba kéne már menni ?XD

2.: törölköző nem rossz ötlet de kb ugyan úgy ki kell mosni mint a lepedőt én arra leszek kiv h azt hogy akarod megoldani h muternak ne tűnjön fel hogy te lepedőt mosol XD mondjuk engem az alapból barátommal megbeszéltük dolog taszít XD kiv vok hány éves vagy XD mielőtt még itt el kezdek tanácsokat adogatni 14 éves kiscsajnak XD

2010. nov. 10. 07:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

7.16

Szerinted ki az úristen f@sza kíváncsi az XD-idre? Nem ez volt a kérdés!

Nem minden esetben jár vérzéssel, javaslom ha van pár db saját törülköződ, akkor azokból FEHÉRET használjatok, mert akkor fehérítővel ki tudod szedni a vérfoltot. Ha lesz.

2010. nov. 10. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ezt ne úgy képzeld el, mint egy menstruációt, hogy dől a vér, meg minden! Épp csak szivárog egy kicsit, de az is lehet, hogy egyáltalán nem fog. Ha nagyon aggódsz, tegyél oda egy törölközőt, de kizártnak tartom, hogy oda vér kerüljön. Annyi nem fog jönni, még ha vérzel is egy picit.

(Amúgy a vér amíg friss, sima hideg vízzel jön ki a legegyszerűbben.)

2010. nov. 10. 09:48
 5/8 anonim válasza:
Nemtom, mi ez a stresszelés a lepedőn, meg a fehérítőn... Menjetek ki a joszefre, vegyetek 300forintért vmi (nyílván sz*r) törölközőt, aztán, ha megvolt, amire előkészültél, akkor dobjátok ki a p_csába. Nem kell kimosni semmit.
2010. nov. 10. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:

én az elsőnél véreztem...

de sehol nem látszódott semmi..max egy kicsit a kotonon

de ne aggódj nem fogsz folyni még csöppeni se hinném

és én megértem ezt a "megbeszélitek dolgot" jobb nyugalomban és ha ez csak így jön össze akkor üsse kavics..:)

a lényeg úgyis az lesz h szeretitek egymást és egy jó esti programot dobtok össze :D

2010. nov. 10. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Elmondom a nap csodáját!

Friss vért sima hideg csapvízzel ki lehet öblíteni.

Ennyi

2010. nov. 10. 16:35
 8/8 anonim ***** válasza:

inkább legyen a közelben, karnyújtásnyira törölköző, mint hogy azon aggódj közben, hogy úr isten, mi lesz, ha véres lesz a lepedő....

amúgy én se véreztem.

gyújtsatok gyertyát, igyatok egy pohár bort, kezdjétek az egészet egy masszázzsal... annál jobb nincs is :)

és én a lifestyles play óvszert ajánlom :) ne parázz, lazulj el, sok sikert! :)

2010. nov. 10. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!