Kardio edzés után is kell gyors ch?
Figyelt kérdés
1-1.5 óra futásra gondolok kb vagy annak megfelelő mennyiségü mozgásra. Illetve mi kell még a szállkásításhoz? Ha lehet ne ilyen 1000kcal értendet mondjatok mert utállok koplalni, akkor inkább mozgok 3x annyit.2013. okt. 30. 12:07
1/6 anonim válasza:
Fogyáshoz nem kardiót használunk, csak sima aerobot. Utána szálkásításnál pont nem szoktunk gyors ch-t fogyasztani.
Szálkásításhoz aerob edzésen kívül szálkásító diéta kell és jól gondolod, nem a kalóriaszámlálós-éhezős marhaságok.
2/6 A kérdező kommentje:
Vágom, de nekem ez a 130-as pulzuson nyomom 2 órán keresztül a taposót és elégetek 500 kcal-t nem nagyon jön be. Tudom hogy a cardio inkább álóképességet jelent, de szerintem fogyásra is teljesen alkalmas mivel sokkal intenzívebb mozgásról van szó. Mind1, egy aerob edzés után szálkásításnál mit kell fogyasztani? Tegyük fel megvan az értend (nincs teljesen am. de mozgással kompenzálom, tudom a testépítők szerint ez nem így megy.)
2013. okt. 30. 18:38
3/6 anonim válasza:
Fehérjét, glutamint BCAA-t esetleg.
4/6 A kérdező kommentje:
Tényleg be kéne tartani az étrendet, de bazzeg nagyon macerás. Mondhatni szinte lehetetlen... :/ Legalábbis azzal az életvitellel amit most folytatok (és még egy jó darabig fogok)
2013. okt. 30. 19:06
5/6 anonim válasza:
Azt, hogy akkor és annyit egyél, amennyit a testépítő étrend javasol, tényleg nehéz olykor.
De azt, hogy tiszta élelmiszereket veszel az ételre szánt pénzen, még mindig megteheted.
6/6 A kérdező kommentje:
Jah, azt azért igyekszem.
2013. okt. 30. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!