A spárga melyik nyújtógyakorlattal érhető el?
a lehető legprimitívebbet írom le:
megpróbálod elérni a lábujjad úgy, hogy közben ki van nyújtva a lábad és össze is vannak zárva.
ha ez megvan, megpróbálhatod a tenyeredet lerakni, aztán lábujjhegyre állni, stb.
majd később meg szépen leülsz , kinyújtod a lábacskáid. és megpróbálsz ráfeküdni a lábadra (ha eléred a fejeddel a térdedet az már eleg jo)
aztán szinten földön ülés közben szétterpeszted a lábaid amennyire csak bírod, és felváltva próbálod elérni ez egyik, ill. másik bokád. utána itt is jön a ráfekvős rész.
az inak nem egyik napról a másikra nyúlnak, és vigyázz, nehogy megeröltesd őket!
remelem segitettem
ezt igazsag szerint neked kell erezned. meddig van az a hatar, ahol meg birod. én amikor nyujtok (és mar a nagyon fajos resznel vagyok) mindig elszamolok 25-30 ig, s csak akkor engedek vissza. de amikor elkezdtem emlekszem hogy elöször csak 5 ig ,stb számoltam.
de ha tenyleg nagyon faj akkor ne eröltesd. mozgasd meg a lábaid egy kicsit aztan meg kezd ujra. ha csak egy masodpercel is de tovabb fogod birni
sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!