Ajánlanátok nekem jó "fogyivideókat"? Szerintetek melyik a legjobb és leghatékonyabb?
Figyelt kérdés
Egy diétát csinálok, nincs nagy súlyfeleslegem, inkább formálódni szeretnék.2013. okt. 22. 21:17
11/15 A kérdező kommentje:
Húú Glissade, kedves vagy, de nem költeményt szerettem volna válaszul kapni...Egyébként nem értem miért szenvedek olyan szörnyű "fogalomzavarban", 5 napja csinálom a DIÉTÁT és eddig három kiló minuszban vagyok, plusz minden nap sportolok és lássanak csodát, jobban érzem magam és már most látható az pozitív változás.Úgy látszik mégis csak lehetséges a formálódás, diéta mellett pedig nem a Marsról jöttem.
2013. okt. 25. 08:31
12/15 anonim válasza:
5 nap alatt nem fogyhatsz 3 kilót zsírból. Ez nagyrészt a lerakódott tápanyag,némi zsír,víz,izom.
A heti normális fogyási ütem 0,5-1 kg.
Így szépen le fognak menni az izmaid is.
De ne is hallgass a hozzáértő emberekre,ne is nézz utána,te úgyis jobban tudod.Csináld rosszul,nekem mindegy,csak ne ide gyere sírni utána,köszi.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem értem az izmaim hogyan sorvadhatnak el.Ha eddig nulla mozgás után, most minden nap sportolok.Egészségesen táplálkozom és mellé mozgok.Én csak segítséget szerettem volna kérni ebben, nem pedig demotiváló, lehúzó válaszokat kapni.
2013. okt. 25. 10:26
14/15 anonim válasza:
Én csak segíteni akarok.Ha nem vagy partner,akkor ne kérdezz.
"Nem értem hogyan sorvadhatnának el"
Mert nem néztél utána mint a kommentjeid is mutatják,mégis szembemész azzal amit mi mondunk és okoskodsz.
Mondhatom virágnyelven is de úgy főleg nem jutna el az agyadig.
15/15 A kérdező kommentje:
Nyilván azért kérdezem itt, mert nem néztem utána, tehát nem vagyok jártas a témában...(ehhez nem kell nagy ész h rágyere)Nem okoskodom.Minden ember a saját tapasztalataiból okul, a nagyon okosak máséból is tudnak.Én csak azt írtam le ami velem történt, nem hiszem, hogy ez olyan különleges eset lenne, ezért nem értem miért olyan lehetetlen csökkenteni a súlyodat, eközben pedig fittebbé válni.A segítséget szívesen fogadom, de sajnos az, hogy ezt, meg azt rosszul gondolom és hülye vagyok, nem segítség.
2013. okt. 25. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!