Ugrókötelezés tapasztalatokat (! ) várok, kinek milyen eredményei vannak?
Az ugrokotelezessel csak ovatosan :) Nekem izmos lett a labam es fogytam a hasambol valamennyit, DE a terd izuleteimet rendesen megdolgoztatta, ugy, hogy majdnem 1 evig nem sportolhattam, es fajt is :)
Szoval ne eszeveszetten csinald, inkabb ussz az kimeli az izuleteket
Nem tudom, te hol és mivel csináltad, de én nem betonon fogom és nem egy kínai cipővel, hanem egy erre alkalmassal. Így elkerülhetőek a térd-problémák.
Az úszást pedig hagyjuk.
értelem szerűen ha ugráló-rázó edzést tervez valaki,akkor alap,hogy előbb megerősíti a láb izmait,ízületeit saját testsúlyos guggolással,vádliemeléssel.
mondhatni az ilyen típusú edzések nem kezdőknek való.
szóval a cipő kb mindegy.
a cipő nem erősíti meg az ízületeidet és az izmaidat.
sőt,kötelezni egészen vékony talpú cipőben lehet rendesen,tempósan.
a kötelezéssel a tapasztalatom.
kb az utolsó gondolatom vele a "fogyási szándék",vagy a kalória égetés.
számomra állóképességi és ritmusérzék fejlesztő edzés.
aztán ha nyomsz hozzá diétát,akkor persze csökkenhet a súlyod is mondjuk.
Én bokszedzésen szoktam ugrókötelezni kb 2x5 percet, bemelegítésre plusz lábmunka-ritmusérzékre tökéletes. Télen pedig futás helyett a mélygarázsban, ott 50-60 percet úgy, hogy 4 perc kötél - 1 perc lengyelboksz - 4 perc kötél - stb. pihenés nélkül. Így nagyon jó fogyásra is, olyan, mint a kocogás.
Papírvékony talpú bokszcipőben a legjobb és huzalos, nehéz kötéllel, amelynek erős a húzása. :)
Ha jó az étrended, heti 4-5 hasonló kötelezéssel elég jól tudsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!