Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A futastol hiztam?

A futastol hiztam?

Figyelt kérdés
Az van, hogy 3 hete kezdtem el futni, hogy leadjak 2 pluszkilot, termeszetesen zsirbol. Ehhez kepest azota 1 kg-t hiztam. Tudom, izmosodok, de latvanyosan vastagodtak a labaim, es amit nem ertek, a derekamon uszogumi jelent meg. 3 het alatt teljesen elformatlanodott a testem. A bevitt kaloriamennyisegemet meg tovabb fogom csokkenteni, de ezen tulmenoen mit tehetnek? Fogok egyaltalan fogyni? Vagy csak varjak? Imadok futni, es azt hittem, azzal lehet a legjobban fogyni es erosodni.
2013. okt. 18. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

- a fogyáshoz rendes diéta is kell, nem csupán kalóriacsökkentés

- 3 hét alatt semmilyen teljes változást nem lehet elérni

- emiatt a látványos lábvastagodás sem valószínű, női hepp csak a vastag láb

- a futás nem erősítésre való

2013. okt. 18. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálam már volt ilyen régen, amikor sokat futottam, de keveset ettem. Ekkor lefogytam tök rövid idő alatt, viszont amikor már nem mentem mindennap futni, hanem csak háromnaponta, és kicsit többet kajáltam, tök sok visszajött. Nálad ez nem lehet, hogy a szervezeted "megijedt" és elraktározódott minden, amit megettél, zsírban? Mert hosszú távon nem jó, ha minimálisat eszel csak, de túl sok az aerob.

Aztán lehet, hogy a srácok majd azt írják, hogy hülyeség. :-)

Mondjuk

2013. okt. 18. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
mondjuk az nincs. :-)
2013. okt. 18. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Kalória deficitben tuti nem izmosodtál, főleg a futástól nem, az tényleg nem arra való. Ha zsír ment rád, akkor még nem vagy kalória mínuszban. Csökkentened kell majd fokozatosan a szénhidrátokat.

Egy kezdő férfi tud izmosodni 1 hónap alatt 1 kilót. Egy nőnél ez kizárt mivel 1/25 annyi tesztoszteront termelsz. Ráadásul nem is súlyzós edzést végeztél.

2013. okt. 18. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Súlyzóval jobban lehet fogyni és erősödni tudtommal. Szvsz. futástól csak akkor tudsz hízni, ha úgy gondolod, hogy egy kis kocogás után mértéktelenül zabálhatsz következmények nélkül, mert hát már úgyis megvolt a sport. Az elején ez még egyáltalán nem igaz, mert a kevés izmoddal nem tudsz akkora teljesítményt leadni, ami kalória szempontból számottevő lenne. Ha egy órát le tudsz futni egy huzamban 10kmph feletti tempóban, akkor már vagy valahol. Nekem személy szerint 3 hónap folyamatos izomláz volt amíg több év kihagyás után újra felépítettem magam nulláról a futásban. Tenni annyit tudsz, hogy az étrendedet hozzáigazítod az edzéshez, és olyanokat eszel, amikben tápanyag is van, nem csak kalória. A kilók helyett meg a testzsírt érdemesebb figyelni, az többet elmond, hacsak nem vagy erősen túlsúlyos.
2015. márc. 28. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!