Hogyan növelhetem az állóképességemet? (többi lent)
Iskolában amikor a suli körül futunk általában egy 6 perces időre érek be 5-6.-nak de sokszor megállok és nagyon kapkodok a levegőért . (nem tesi jegy javításra gondolok az így is úgyis 5ös) Hanem inkább arra hogy egyhuzamban le tudjam futni és ne legyek meghalva amire beérek. Úgy hallottam ugrókötél meg egyes gyakorlatok sokat segítenek. Akkor az számit milyen ugrókötél? pl számlós , vagy milyen hosszú? (181 cm vagyok) Husszú távra tervezek futni csak nem tudom hogyan kezdjek bele.
Valami otthoni gyakorlatokra gondolok mert futni nem mindig van alkalmam mert későn érek haza iskolából . + ha futópadon szeretnék futni edzőteremben hány évesnek kell lennem minimum? És az utolsó kérdésem pedig az lenne hogy szégyellem de energiitalt is iszok ( nem naponta 3-at csak 3 naponta eggyet) bár szerintem az is soknak számít . Hogyha nem iszok a edzés elkezdése után akkor nem lesznek szívproblémáim?
14/F
Csak futásal tusz gyakorolni futásra !
És ne igyál energiaitalt!
Állóképességet kardioedzésekkel fogsz tudni növelni, szerintem a legjobbak a sprint, a gyorsan való úszás, a kettlebell.
Az energiaitalt meg ne szlopáld ilyen korban. Szedj multivitamint, aludj eleget. Erre van neked egyelőre szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!