Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan mérhetem le az állóképe...

Hogyan mérhetem le az állóképességemet?

Figyelt kérdés

Mondjuk négyütemű fekvőtámasszal lehetséges? Ha már ennél tartunk, mennyit kellene bírnia egy fiatal lánynak belőle?

Ha itthon tornázom, és utána ugrálok, az ugye nem gond?

Úgy érzem, kifáraszt, ezért jól esik. Most nyáron inkább bringázom, kocogok, de rossz időben sokat tornázom itthon.

Mennyi testmozgástól lehet elvárni valamit és pontosan mit?

Talán-talán a mozgás miatt jobb lett kicsit a memóriám, meg energikusabb leszek. De nem tűröm jobban a stresszt...

Távra hajtsak vagy időre? A triatloni sportágakat szeretem, mert ellehetek a gondolataimmal, egyedül lehetek. Jobb szeretem lassan csinálni és kitartóan. Mostanában kezdtem figyelni a tempóra, de így visszaesik a táv... És nem is élvezem annyira.

2013. júl. 15. 12:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros kérdés sok minden van benne, így pontosan nem tudom mire szeretnél választ kapni, de ha leszeretnéd mérni az állóképességedet egyedül, akkor a legjobb a Cooper teszt. Az eredményeket ebből a táblázatból tudod megnézni:

[link]

2013. júl. 15. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!