Jumbo Professionalt iszok edzésnapokon, ha edzés után iszom meg az egész adagot, akkor mehet fölösbe valamennyi az adagból?
Figyelt kérdés
Jumbo Professionalt iszok elvileg edzés után kell elfogyasztani a napi 1 adagot, ugye az 3 "jumbokanál". (162g)
Azt halottam, hogy ha így szedem, akkor a testembe nem szívódik fel teljesen az egész adag, így az illemhelyen a fel nem szívódott por fölösbe megy? ez így lehet?
2013. okt. 8. 19:13
1/5 anonim válasza:
Annyit mérj ki belőle, hogy edzés után testtömeg x 0,5g legyen a fehérjemennyiség. Tehát ha vagy pl 60 kg, akkor edzés után neked kell 30g fehérje, ami 100g (2 adagoló kanál) jumbo prof-ban van meg.
2/5 A kérdező kommentje:
80kg vagyok 80x0.5=40 és az kb 130g akkor 2 és fél kanállal kell edzés után? mert most úgy csinálom h 1 kanál edzés előtt és 2 kanál edzés után.
2013. okt. 16. 20:56
3/5 anonim válasza:
edzés előtt nem kell. Edzés előtt szilárd kaja menjen 1,5 órával. Edzés után meg mehet a 2,5 kanál.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Még lenen az a kérdésem,h 80 kg vagyok ugye és tömegeléskor a testem 2x-esét kell bevinnem fehérjéből(g) ban? 2x80=160g fehérje naponta?
2013. okt. 24. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!