Ezzel a betegséggel ihatok fehérjét?
Figyelt kérdés
Lassan 10 éve colitisem és crohnom van, és most szeretnék edzeni, hogy jobb formában legyek, mert mostanában eléggé ellustultam. Néha jól vagyok, néha annyira nem..ezért is gondoltam arra, hogy laktózmentes fehérjét vennék.
Melyiket ajánljátok? Én is ihatok fehérjét ezzel a betegséggel?
Tegnap kezdtem a Focus T25-öt
20L 177/76
2013. okt. 8. 02:10
1/6 anonim válasza:
Hát leginkább a természetes fehérje bevitel a legjobb !!!
2/6 anonim válasza:
A ptroteintápkieg is természetes fehérje. Mármint úgy értem, hogy a fehérje a sajtgyártás során keletkező tejsavóból készül, tejsavóprotein esetében. Ízesítetlen, adalékanyagoktól menteset szerintem ihatsz.
3/6 A kérdező kommentje:
És melyik a legjobb, ami még megfizethető?
2013. okt. 8. 11:41
4/6 anonim válasza:
Pl a Myprotein impact whey. De a nagyobb kiszerelést érdemes megenni, mert az fajlagosan olcsóbbra jön ki. Pl 5kg ízesítetlen 19 ezer Ft.
5/6 anonim válasza:
Szia! Érdemes lenne kipróbálnod a betegségedre a gyógynövényeket.Sokat tudnak segíteni.Van egy angol orvostól egy könyvem, amiben erről is ír tapasztalatokat.Ha esetleg érdekel, akkor beszkennelhetem és elküldhetem emailben.
6/6 anonim válasza:
Nincs megszabott diéta!!! Magadnak kell kitapasztalni mi jó mi nem! Próbáld csak ki, figyeld, írd melyik nap milyen tünetek vannak, hogy vagy, és akkor baj nem lehet... Ha nem bírja a szervezeted állj le és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!