Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ettől feszesebb lehet a hasam?

Ettől feszesebb lehet a hasam?

Figyelt kérdés
Most kezdtem lassítani a fogyókúrámat(abbahagytam, de nem akarom hirtelen, nem akarok jojózni, így szépen lassab kezdek el többet enni) mert eleinte csak a hasamról,később a combomból ment le, de még mindig nem szép feszes a pocim, úgy néz ki, mint egy kacsacsőr, középen kicsit horpadt. tovább fogyni nem akarok, mert akkor már fenekem nem lesz, és így is kezdenek a bordáim látszani. Szóval az alhasamon van egy kicsi amitől elvileg csak tornával tudok megszabadulni. tudtok nekem alsó hasizmot dolgoztató tornákat mondani? most lábat emelgetek, és levegőben tartok, nem tudom, ezzel valóban olyan lesz e a hasam mint szeretném. 15/l

2013. szept. 26. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Erősíteni tudod a hasizmokat, pl lábemeléssel függeszkedve + hasprés, de továbbra sincs helyi zsírégetés. Nem tudod szabályozni a zsírleadás helyét. És ha nem vagy kalória mínuszban, akkor nincs zsírleadás.
2013. szept. 26. 16:10
 2/4 A kérdező kommentje:
szerintem 400 kalória eléggé minuszos...
2013. szept. 26. 16:55
 3/4 Szergej55 ***** válasza:
Tronával nem szabadulsz meg feleslegtől, a kalóriamínusz pdeig akkor ér valamit, ha van kiszámolt étrend. Ennek meg kell lennie, különben soha nem jutsz egyről a kettőre.
2013. szept. 26. 17:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kötekedésből írtam.
2013. szept. 26. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!