Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Le tudok így fogyni?

Le tudok így fogyni?

Figyelt kérdés

Minden nap minimum 1óra intenzív ugrókötelezés, plusz hétfőn csütörtökön kardió, szerdán pedig erősítés.

Így sikerülhet lefogynom és formásodnom?

2013. szept. 23. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Formásodás= izmosodás. Ehhez tömegnövelő étrend kellene. A zsírleadáshoz pedig szálkásító diéta. A mozgás önmagában nem elég.
2013. szept. 23. 20:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Milyen ételeket kellene ennem hozzá? Erről nagyon nemtudok sokat.
2013. szept. 23. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Arra figyelj, hogy elegendő fehérje menjen és kevés szénhidrát. Kalória mínuszban kell lenned a fogyáshoz.

2013. szept. 23. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Húha én ezekhez nagyon nem értek... miszerint kellene összeraknom az étrendet?
2013. szept. 23. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Reggel leírom, mert közben mobilra váltottam.
2013. szept. 23. 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Előre is köszönöm!
2013. szept. 23. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Napi egy óra ugrókötél sok.

Elég lesz heti 4 alkalom is.

2013. szept. 23. 21:40
 8/10 anonim válasza:

Fogyni akkor fogsz, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, legalábbis így mondják.Ennek függvényében: kevesebb kaja, azt is odafigyelve(nem 4 nutellás kenyér helyett csak 2...) és ugye az intenzív mozgás.Napi pár perc intenzív testmozgás hasznosabb, mint az órákig tartó edzés, ha a fogyás a cél.Nekem így sikerült fogynom elég gyorsan és azóta is tartom magam.

Itt egy videó én ez alapján csináltam, elég kemény volt, de az eredmény ott van :)

http://www.youtube.com/watch?v=is3RfE9sils

Remélem segítettem.Konkrét étrendet én nem tudok írni, én az édességek kivételével szinte mindent ugyanúgy eszek, csak mértékkel.Sok sikert!

2013. szept. 23. 21:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az édesség mellőzése menni fog mert utálom a csokit is :-)

2013. szept. 23. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Szóval nem elég az édességet csökkenteni, fehér lisztes kaják se legyenek ha lehet és a sok gyümölcs sem célszerű diétában a cukortartalom miatt.

Én pl így eszem ha zsírt csökkentek: reggel zabpehely egy kis proteinnel, majd 2,5-3 óránként csirkemell-kevés rizs-zöldség. Edzés után protein turmix, majd rá 40-50 percre megint sovány hús egy zöldséggel és este még lefekvés előtt kb 1 órával sovány túró.

De nem mindenki tudja ilyen spártaian tartani az étrendet különböző okokból, viszont törekedni kell rá, hogy sovány húsok és zöldségek alkossák a bevitel nagy részét.

2013. szept. 24. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!