Le tudok így fogyni?
Minden nap minimum 1óra intenzív ugrókötelezés, plusz hétfőn csütörtökön kardió, szerdán pedig erősítés.
Így sikerülhet lefogynom és formásodnom?
ezekből kellene összerakni az étrendet:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj.
Arra figyelj, hogy elegendő fehérje menjen és kevés szénhidrát. Kalória mínuszban kell lenned a fogyáshoz.
Napi egy óra ugrókötél sok.
Elég lesz heti 4 alkalom is.
Fogyni akkor fogsz, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel, legalábbis így mondják.Ennek függvényében: kevesebb kaja, azt is odafigyelve(nem 4 nutellás kenyér helyett csak 2...) és ugye az intenzív mozgás.Napi pár perc intenzív testmozgás hasznosabb, mint az órákig tartó edzés, ha a fogyás a cél.Nekem így sikerült fogynom elég gyorsan és azóta is tartom magam.
Itt egy videó én ez alapján csináltam, elég kemény volt, de az eredmény ott van :)
http://www.youtube.com/watch?v=is3RfE9sils
Remélem segítettem.Konkrét étrendet én nem tudok írni, én az édességek kivételével szinte mindent ugyanúgy eszek, csak mértékkel.Sok sikert!
Köszi!
Az édesség mellőzése menni fog mert utálom a csokit is :-)
Szóval nem elég az édességet csökkenteni, fehér lisztes kaják se legyenek ha lehet és a sok gyümölcs sem célszerű diétában a cukortartalom miatt.
Én pl így eszem ha zsírt csökkentek: reggel zabpehely egy kis proteinnel, majd 2,5-3 óránként csirkemell-kevés rizs-zöldség. Edzés után protein turmix, majd rá 40-50 percre megint sovány hús egy zöldséggel és este még lefekvés előtt kb 1 órával sovány túró.
De nem mindenki tudja ilyen spártaian tartani az étrendet különböző okokból, viszont törekedni kell rá, hogy sovány húsok és zöldségek alkossák a bevitel nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!