Ülőmunkát végzek, kocsival járok dolgozni.10 kg felesleget mivel tudok leadni? FONTOS!
Napi 8 és fél órát ülök a gép előtt, és sajnos messze lakok a munkahelyemtől így csak a kocsi jöhet szóba. Vagy az irodában vagy a kocsiban ülök. Milyen mozgásformát ajánlotok, amivel le tudok adni 10 kg-ot?
Egészségesen eszem, semmi cukor, rengeteg zöldség,sok víz.
Milyen sport lenne számomra a leghatékonyabb?
Főleg hasra és combra híztam.
Előre is köszönöm a válaszokat! 23/L
1. szálkásító táplálkozás (hús, zöldségevés - cukor, liszt, tej nélkül..)
2. gyógytornák,
3. erősítő edzések. Amire időd van.. erősíteni otthon is lehet, gyógytornáknak jó hatásaik vannak, de edző kell hozzájuk egy ideig.
Köszönöm a válaszokat,ment mindenkinek a zöld kéz!
Haspadozni szoktam otthon, guggolásozni, meg ilyen derékforgásokat,ami lehúzza az úszógumikat! De úgy érzem ez sem elég. 180 cm vagyok és 72 kg. 1 éve még 62 voltam,annyira rossz.
Na várjunk egy kicsit:
Sajnos nincs helyi zsírégetés. Olyan nincs, hogy csak egy-két kiválasztott helyről fogyj, nem így működik. Nincsenek helyi fogyasztó gyakorlatok. Mindenkinél genetikailag kódolt, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Nem tudod befolyásolni, szabályozni!
Tehát szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés és majd lemegy az óhajtott helyről is. De máshonnan is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!