A krav magások vállból ütnek vagy csípőből?
nem karatéztam,uh csak videók alapján tudok véleményezni,de szerintem úgy ahogy te csinálod,alapból sokkal rövidebb az ütőtáv és rossz helyre is megy vissza a kéz derékhoz,nincsen védve a fej.
a karate és az önvédelmi edzések kapcsolatáról meg amit láttam.
még régebben kipróbáltam egy fél évre x önvédelmi edzést és 1x lejött egy fekete öves kyos csaj.
neki nagyon nem feküdt az egész.
annyira merev volt a mozgása,hogy az nem igaz és az edző percenként ment oda szólni neki,hogy tegye fel a kezét védje a fejét és ne legyen kiemelve,jó helyre húzza vissza ütés után,nem is jött többet.
a rúgások jól mentek neki.
de bárhová is mész karate után az ökölvívó technika kikerülhetetlen lesz valószínűleg.
Igazad van kedves Kérdező, ez egy olyan oldal, ahol mindenki mást mond, különben minek beszélgetnénk, ha mindenki ugyanazt mondaná? :)
Arra sem kötelező odafigyelni, ha valaki 5 évig járt hayashi-ha-shito ryura és utána kezdett el bokszolni, majd összehasonlítja a kettőt, hiszen biztosan nem azt mondja, mint aki csak az egyiket próbálta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!